Kötelező a fogak rendebétele terhesség alatt? Minek a feltétele ez?
Figyelt kérdés
Az mindegy, hogy magán vagy sztk-s?2012. jan. 16. 12:45
11/18 anonim válasza:
Nem akkor kell elmenni, amikor már fáj, hanem amíg nem! Hiányzik az neked, hogy a letört fogat gyökérkezelni kelljen?
12/18 anonim válasza:
Ha meg nem fáj és nincs gyulladásban egy fog, akkor ha hozzányúlnak akkor tuti, hogy minimális gyulladás lesz utána. Nekem azt mondta tavasszal a dokim, hogy olyan pici lyuk van a fogamon, hogy lehet, hogy soha nem kell bántani. Én azt gondolom, ha picit elkezd fájni akkor kell elmenni. A törött fog miatt meg miért kellene gyökérkezelni. Ha csak épp a hegye van letörve akkor nem ér ideget.
13/18 anonim válasza:
Már megint mivel érdemeltem ki azt, hogy így lepontozzanak? Ok, ne menj, senki sem kötelez rá... Így jó?!?!?
14/18 anonim válasza:
Csak mosolyogj rajta, kedves utolsó! Kár a bosszankodásért, ha valaki ettől boldog, én örülök, hogy boldoggá tettem :)
15/18 anonim válasza:
Bocs de paranoiás vagy! Egyrészt én nem pontoztalak le másrészt nem is mosolyogtam, csak választ írtam, semmi egyebet nem tettem!Úgyhogy ne én rám gondolj ebből a szempontból!Ez azért amúgy sem egy olyan téma ami annyira nagy érzelmeket mozdít meg bennem, hogy ezért bárkit lepontoznék, szóval nem én voltam!
16/18 anonim válasza:
15-s!
Szerintem te vagy egy kicsit para :)
A 13 nem ugyanaz, mint a 14! Mint ahogyan az előző oldalon is van két 90%-os a 2. és a 4., az időpont is stimmel, szóval két különböző válaszolóról van szó.
Üdv:
2 és 14. 90%-os
17/18 anonim válasza:
Igen, az utolsó jól gondolja! Én a 4. választ írtam! Igaz, akinek ebben telt öröme, hogy lepontozzon, lelke rajta, ha ezzel jobb lett a napja... sajnálom, hogy nem talál az életében szebb élményeket....
18/18 anonim válasza:
12:27: Azt mondtam, hogy el kell vele menni orvoshoz, majd az orvos eldönti kell-e kezelni. Nekem is van olyan lyukas fogam, amit nem fúrt meg tömött az orvos, de megnézte, és ő mondta, hogy még semmi gond nincs. A letört fog meg simán tovább tör vagy lyukad, azzal nem játszadozunk, meg kell mutatni egy orvosnak. Nekem sem fájt a letört fogam egyáltalán, nem is volt nagyon letörve, de éppen hogy megúsztam a gyökérkezelést. Ezért nem szabad csak úgy magadnak eldönteni, hogy ezzel semmi baj, hanem elmenni egy megbízható orvoshoz, aki nem fúrja ki poénból az egészséges fogat is, és ha ő úgy ítéli meg, hogy maradhat, akkor maradjon, ha meg csinálni kell vele valamit, akkor azt jobb időben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!