Nem tervezett terhesség - ikrek. Mit csináljak? Egy babát még elvállalnék nagy nehezen, de kettőt nem tudok. Van ilyenkor megoldás arra, hogy csak az egyiket tartsam meg? Bármennyire is fáj, nincs más megoldás.
3:vagyok.
Vagy így keresd, embrióredukció.
Nem lehetséges ilyen sima ikerterhességnél, és egyébként is nagyon magas a vetélés kockázata. Sajnálom, hogy így alakult, kívánom, hogy találd meg a legjobb megoldást!
Sok erőt hozzá!
Utolsónak!
Teljes mértékben igazad LENNE, ha lenne 100%-os biztonságú fogamzásgátlás. Mivel nincs, ne idiótázz le senkit!
Semmi pontosat nem tudunk a kérdezőről, csak amennyit idáig elmondott magáról: nem tervezett terhesség, ikrekkel egyedül maradt. NE ÍTÉLJ!
Üdv:
Egy spirálos baba anyukája
Az ilyen kérdéseknél hogy jön bárki ahhoz, hogy ilyen kategorikusan elítéljen valakit?! Egyszerűen hihetetlen... Nem ismeritek a kérdező sorsát, nem tudtok róla semmit, a körülményei, a helyzete, az élete ismeretlen előttetek. Az abortusz borzasztó, megélni és feldolgozni is, semmi szükség nincsen az ítélkezésre ilyen szituációban - ha nem tudsz használni, ne árts...
És nekem senki ne mondja, hogy ezt az élet védelmében történő felszólalásként kell értelmezni, mert hazudik. A saját fejetekben lévő kognitív disszonanciákat próbáljátok oldani és vetítitek valakire, akit nem ismertek, aki el van keseredve, és borzasztó nehéz döntés előtt áll. Én személy szerint nem támogatom az abortuszt, hívő is vagyok, ezenkívül személyes tapasztalatom is az, hogy borzasztó nehéz felállni utána. Az élet védelme, a magzat/embrió méltósága borzasztó fontos, soha megállapodáshoz nem vezető vitatéma. Lehet róla véleményed, de biztos, hogy az éppen legnyomorultabb, földön fekvőbe akarsz még egyet rúgni. Védekezhetett volna, védekezhetett volna jobban stb. És? Jelent már valamit?
Aki viszont így tud elítélni valakit, akit nem is ismer, az minden morális platformot kihúz a saját lába alól, és számomra hiteltelenné válik. Tehát kedves válaszoló, amennyiben mindössze annyi érzés jött elő belőled a kérdés hallatán, hogy mennyire idióta a kérdező, és ezt úgy érezted, hogy meg is kell vele osztanod, miután közölte, hogy a szíve majd megszakad a babákért, akkor kérdem én: te mennyire vagy emberséges?!
Tudod, ez is fontos...
Kérdező, ha ennyire fájna a babák elvesztése, akkor kérlek nézz utána a családvédelmi központban, hogy milyen támogatások járnának, és mérd fel, hogy a körülményeidet hogyan tudod esetleg ehhez a nehéz helyzethez szabni. Ezután mérlegelj és dönts, ehhez sok erőt kívánok Neked!
Ezt te komolyan gondoltad?
Hogy az egyiket megtartod a másikat megölöd?
No komment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!