Mi a véleményetek az ultrogestant terhességmegtartóról?
Figyelt kérdés
2012. jan. 16. 09:47
1/11 anonim válasza:
2,5 éves a kislányom:) szükség volt rá, nagyon alacsony volt a progeszteronszintem a terhesség kezdetén.
2/11 anonim válasza:
Mire vagy kíváncsi bővebben?
így első körben annyi tudok róla mondani, hogy akkor segít, ha progeszteron hiány miatt menne el a baba. Ha véletlenül mégsem lett volna indokolt a szedése, akkor sincs gond, mert egészséges terhességnek nem árt, illetve súlyos (más eredetű) probléma esetén nem fogja mestergésegen megtartani a babát
3/11 anonim válasza:
Egy isten áldása.
2 magzatot veszítettem el nélküle, és három gyermekem van mert ez a szer létezik.
Nélküle lehet, hogy egy se lehetne.
4/11 A kérdező kommentje:
Engem a nővérem nem hagy vele békén, mivel Pco-s kismama vagyok. De félek attól, hogy ha beteg a baba, magától elmenne, de ez a tabletta megakadályozza. Félek tőle, hogy beteg lesz a baba.
2012. jan. 16. 09:51
5/11 anonim válasza:
pont ezt írtam, hogy ettől nem kell tartanod
6/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.
2012. jan. 16. 09:53
7/11 anonim válasza:
Nem tart meg beteg magzatot, csakis akkor segít, ha progeszteronhiány miatt vetélnél el.
8/11 anonim válasza:
Nekem két vetélésem volt,mindkettővel szedtem Utrot,de nem maradtak meg a babák..
9/11 anonim válasza:
Barátnőm történetét tudom még elmondani: terhes lett, nagyon örültek a párjával. Korábban a nem várt körül volt pár csepp vérfoltja, de nem nagyon foglalkozott vele. kb. 8 hetesen pedig elvetélt. A babánál nem találtak semmi eltérést, de ilyen kis korban nehéz is bármit megállapítani. Viszont neki utána is rendezetlen volt a menstruációja, több jel is arra utal, hogy progeszteron hiány van. Nem lehet okosat mondani így utólag, hogy mi lett volna, ha... De én úgy látom, hogy talán nála pont ez menthette volna meg a babát. (neki ezt nem mondtam, nem akarom facsarni a szívét, de nagyon ezt mutatják a jelek) Szóval, ha tudod magadról, hogy PCOS vagy, miért ne tennéd meg ezt magatokért, hogy időben elkezded szedni? Persze elsősorban ne családtagokra, hanem az orvosodra (akiben megbízol) hagyatkozz, én azt javaslom
10/11 anonim válasza:
Attól is függ, hány hetes vagy. Mert ált. a 12. hét végére el szokták hagyni az Utrót.
Én anno kaptam kúpot és Duphaston tablettát is, mert 0 volt a progeszteronom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!