Mennyi ultrogestant kell szedni?
Szia!
Én 4x2-t, majd 3x2-t, majd így szépen csökkentve kellett szednem, mindaddig amíg a 13. hétig elértem a napi 1-et. Utána végleg elhagytam.
Szia! Nekem este 2 hüvelyi reggel 1 szájon át. De az elején este 2őt kellett. Nekem is volt előtte egy missed ab.
10 hetes kismama
Szia!
Nekem 2*1 a napi adag, 5. hét óta...azóta nincs panaszom, remélem nem is lesz...10+5 hetes
Szia!
Én folyás, meg alacsonyabb progiszint (akkor voltam pont hormonlaboron) miatt írták fel 4 hetesen, 12. hétig napi 3x2 szájon át - én bírtam, igaz, sok hányingerrel, ami lehetett a Baba miatt is, passz, tehát nem biztos, hogy a bogyótól volt. Hüvelyit nem akartam, napi 3x feküdni, meg kínlódni, hogy ne folyjon ki...tutibbnak éreztem, ha lenyelem, és kész, akkor biztos a helyére jut az anyag. :)
Ha volt már negatív előzmény, szerintem mindenképp többet kéne szedned, akár 3x2, ráadásul ha még úgy is valaki pl. barnázik, 4x2-ig emelhető, mondta a dokim, de szerencsére nem volt már annyi folyás, hogy több kelljen.
Szóval én a helyedben emelnék 3x2-re, bajod attól nem lesz, sokkal inkább, ha kevés...
26h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!