Terhes vagyok, még nem dolgoztam, és ha nem is tudok elmenni dolgozni, mit csináljak? Honnan legyen pénz?
Figyelj, kapni fogsz szülés után 64ezer forintot. Abból egy használt babakocsi és egy használt kiságy simán kijön, még marad is belőle ruhácskákra!
Nem azt mondom hogy gond nélkül, de meg lehet oldani!
Ismerősöktől, rokonoktól is biztosan kapsz majd ruhácskákat.
Lehet, hogy butaságot írok, de a gyed vagy a családi pótlék (vagy mindkettő???) De egyik tuti jár alanyi jogon, tehát akkor is, ha nem dolgozott még.
Szerintem menj el a védőnőhöz, és tőle kérdezd meg, de elvileg kapsz egy csomagot, amiben van egy újság szerű valami, és abba levan írva, hogy mire számíthatsz...
11:25-nek gratulálok az értelmes hozzászólásához. Gondolom nem hallott még fogamzásgátló mellett, vagy bűncselekményből fogant gyermekekről...
Egyébként a háztájizás nem is elvetendő gondolat! Amíg bírod persze :)
Esetleg kézimunkázhatnál, varrogathatnál, ilyesmik. Neted úgy tűnik van, el tudod adni akár kézműves, akár aukciós oldalakon a műveket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!