Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti mennyi vasat szedtek?

Ti mennyi vasat szedtek?

Figyelt kérdés
Nekem a héten kellet kezdenem 29 hetes vagyok.A doki felírta, de nem mondta mennyit kell egy nap.A betegtájékoztatóban terheseknek napi 1db van írva.Majd legközelebb megkérdem tőle..Ti hogy szeditek?

2012. jan. 15. 18:17
 1/7 anonim ***** válasza:
nekem rendben van a vérképem, de megelőzésként napi 1et szedek. ha kicsit vérszegény vagy, akkor reggel-este is bevehetsz egyet. kérdezd meg a dokid, milyen lett a vérképed. addig elég 1 szem is, míg nem tudsz beszélni vele.
2012. jan. 15. 18:22
 2/7 anonim ***** válasza:
Alacsony volt a vasam így napi 2-őt kellet szednem.
2012. jan. 15. 18:27
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem 3x1 kell.
2012. jan. 15. 19:03
 4/7 anonim ***** válasza:
A leleteden milyen adatok szerepelnek, ami miatt felírta? (általában megvan csillagozva)
2012. jan. 15. 21:42
 5/7 anonim ***** válasza:
Én Maltofer Fol-t szedek napi egy szemet. Arra kell vigyáznom, hogy ne szedjem egyidejűleg a magnéziummal, mert az semlegesíti a vas hatását, így a MgB6 beszedését követő 1 óra múltával veszem be a vasat.
2012. jan. 16. 10:44
 6/7 A kérdező kommentje:

Jó lett a vérképem csak azért írta fel, hogy maradjon is így, azt mondta.Napi egyet szedek én is akkor.Utolsó ezt nem tudtam, hogy semlegesíti a magnézium a hatását.Én is figyelni fogok az egy óra elteltére.Köszi az infót:))..meg a válaszokat!

Minden jót nektek!!

2012. jan. 16. 11:03
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát ez jó! Nekem senki nem mondta, hogy a magnéziummal ne szedjem egy időben. Eddig mindig együtt vettem be... Köszi az infót!
2012. jan. 16. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!