SOS szerintem ma szülni fogok, nagyon görcsölök, de nem rendszeres, viszont a végbelemnél és ahüvelyemnél erős nyomást érzek, mintha rögtön bújna a baba, és a hüvelyemből kinyomódott valami rózsaszínes amivel még sose talákoztam, mi lehet ez?
Figyelt kérdés
2012. jan. 15. 12:29
21/71 anonim válasza:
:O öcséééém,még mindig itt vagy?
22/71 anonim válasza:
Majd ha túl leszel a szülésen és visszaolvasod a válaszokat akkor rájössz h itt mindenki jóindulatból írta amit írt és rájössz h mennyire felelőtlenül viselkedtél attól h a második babád még minden szülés más!Azért írtak ilyen stílusban mert erre nem nagyon lehet máshogy reagálni.Remélem nem lesz semmi baj mert az a húsdarab egyáltalán nem szokványos szerintem ez verte ki mindenkinél a biztosítékot.Mindentől függetlenül jó egészséget Nektek!!!
23/71 anonim válasza:
persze hogy jóindulatból! ha rosszindulatúak lettünk volna akkor pont hogy otthon marasztaljuk!
első voltam!
25/71 anonim válasza:
Én messze vagyok még a szüléstől, de egyet értek a kérdezővel. Sok válasz kritikán aluli stílusba érkezett. Lehet normálisan is válaszolni. Nem egyből rosszindulatúan válaszolni.
26/71 anonim válasza:
REmélem minden rendben.
A válaszadók felháborodását megértem,nagy felelőtlenség,hogy valami lóg belőled,és itt ülsz. Hiába második gyerek,hiába ha nem így indult az első szülés,soha nem lehet két szülést összehasonlítani!!!
27/71 anonim válasza:
17/26-os válaszoló vagyok!
Szerintem én szalonképesen a tudásomhoz és tapasztalataimhoz képest válaszoltam, normális, segítő szándékú hangnemben.
Szívből remélem, hogy minden a legnagyobb rendben lesz!
29/71 anonim válasza:
Kedves # 25/28 ma 16:05-ös válaszoló.Szerintem ez a történet kritikán aluli és ezen nincs mit tovább vitázni ez tény!
30/71 anonim válasza:
Kedves Kérdező, mi a helyzet Veletek???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!