SOS szerintem ma szülni fogok, nagyon görcsölök, de nem rendszeres, viszont a végbelemnél és ahüvelyemnél erős nyomást érzek, mintha rögtön bújna a baba, és a hüvelyemből kinyomódott valami rózsaszínes amivel még sose talákoztam, mi lehet ez?
Figyelt kérdés
2012. jan. 15. 12:29
51/71 anonim válasza:
án attól félek, hogy ha az a köldökzsinór volt, akkor bizony semmit nem fogunk róla megtudni... :((
52/71 anonim válasza:
énis ettől félek. reméljük nem futott ki az időből. minden nap izgulok értük :(
53/71 anonim válasza:
én is mindennap benézek van-e valami hír róluk
54/71 anonim válasza:
Én is izgulok.Remélem jelentkezni fog, hogy minden rendben.
55/71 anonim válasza:
Ja és mondjuk mindezt mi, a "bunkó" válaszolók, akiket jól kioktattak a stílusunk miatt. :( én egyike vagyok azoknak, akiknek a stílusától mást elkap az ideg...
12 és 51 vagyok újra...
56/71 anonim válasza:
Szerintem meg már nem fog válaszolni.
58/71 anonim válasza:
Én ezt a feszkót már nem bírom. Naponta többször is ránézek a kérdésre, és semmi.
59/71 anonim válasza:
Én is nézem mindig ...
De ha megszült, még bent lehetnek a kórházban. Reméljük, hamarosan jelentkezik ...
60/71 anonim válasza:
Hát igen már jó lenne tudni róluk valamit.
Csak reméljük,hogy jól vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!