I. fokban érett lepény a 21. hétben az nem gáz?
szia! általában a lepény I.fokú érettsége a 25. hét után vagy később alakul ki. 3 fokozata van, én egy kicsit korainak tartom, mert az a jó, ha minél később öregedik, hogy funkcióját ellássa. nem dohányzol véletlen? vagy a túl fűszeres ételek, ill. gyógyszerek is okozhatják, hogy korábban érik a placenta. azért ne ijedj meg mert ezzel kihúzható végig ha vigyázol magadra. (nem dohányzás, helyes táplálkozás..)üdv. 34 heteske
üdv
Szia! Nekem is a 21. héten a Sote 1-es klinikán azt mondták, h I-es, de azt is, h nem kell vele törődni, sok kismamát ijesztgetnek vele. a 22. héten voltam a saját orvosomnál, ő is megnézte a gépén és nála 0-ás volt. Annyit mondott h 0 vagy I. szinte ugyan az.Most a 25. héten is megnézte és szintén 0 volt. Ne ijedj meg, figyelj magadra, mint ahogy az előző válaszadó is írta, no cigi, no kávé.
Üdv.: 25 h. pocis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!