Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kaptunk egy kék színű P....

Kaptunk egy kék színű P. Cardin babakocsit, szerintetek ha kislány lesz, kínos lenne abban tologatni, vegyünk egyet helyette?

Figyelt kérdés
2012. jan. 14. 21:46
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Ez pont jó fiúnak és lánynak is.

Nekünk piros- szürke van és két fiú nőtt ki belőle.

2012. jan. 14. 23:13
 12/19 A kérdező kommentje:
Akkor köszönöm szépen!
2012. jan. 14. 23:20
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy is!!!

Mi tudtuk, hogy kislány mégis egy sötétkék babakocsit vettünk meg.Senki, soha nem nézte fiúnak!Mindene csajos volt a kocsiban:a rucijai, a takaró, a játékok egy része is rózsaszínes volt. Mutatok képet szívesen, ha ennyire aggódsz!

2012. jan. 14. 23:56
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Szupi babakocsi,jó ez lánynak is. Max tegyél rá rózsaszín díszecskéket,masnit vagy valamit,amitől számodra még csajosabb lesz. Rózsaszín takaró a babára,ilyesmi..
2012. jan. 15. 09:16
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

A sötétkék uniszex :)

Lásd a Peg Pérago babakocsikat, a sötétkék a jellemző színe, és a legelegánsabb is. Nekünk is ilyen van :)

2012. jan. 15. 10:18
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Mi is kék PC babakocsit kaptunk, eleinte picit húztam a számat mikor megtudtuk, h kislány, de tök mindegy. Nagyon drága lett volna egy új.
2012. jan. 15. 10:24
 17/19 anonim ***** válasza:
63%

Szia!

Mi a féléves lányunknak vettünk kék babakocsit (de akkor csak a sportrésszel)

Apa közölte is hogy nem egy gyereknek vasszük (nagyon drága volt)

Most hogy jön a tesó, megvettük hozzá a mózest meg a hordozót,és apa azt mondta legyen az is kék,hogy szettben tudjuk majd odaadni! :)

Pedig akkor már tudtuk,hogy lánylesz megint! :)

Én imádom ezt a kék babakocsit!Nekünkmég a napernyőis kék hozzá,szóval minden!De a lányomnak is rentgeteg kék ruhája van (meg nekem is)

Nálunk ez a kadvenc szín!

Ja és az első kislányomnak fekete volt a hordozója!Én nem bántam egyáltalánezeket a színeket!

Egyáltalán nem baj szerintem!

2éves kislány és 23 hetes pocakcsajszianyuja

2012. jan. 15. 10:42
 18/19 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!
2012. jan. 15. 11:02
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk is kék a babakocsink,5 éves kisfiamé volt.Most várjuk a tesót,kb. 2 hét múlva tudjuk meg a nemét,de ha kislány lesz sem veszünk másikat,eszembe sem jutna.Akkor majd szép rózsaszín takaróval kompenzáljuk a dolgokat :)))
2012. jan. 15. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!