Kaptunk egy kék színű P. Cardin babakocsit, szerintetek ha kislány lesz, kínos lenne abban tologatni, vegyünk egyet helyette?
Ez pont jó fiúnak és lánynak is.
Nekünk piros- szürke van és két fiú nőtt ki belőle.
Dehogy is!!!
Mi tudtuk, hogy kislány mégis egy sötétkék babakocsit vettünk meg.Senki, soha nem nézte fiúnak!Mindene csajos volt a kocsiban:a rucijai, a takaró, a játékok egy része is rózsaszínes volt. Mutatok képet szívesen, ha ennyire aggódsz!
A sötétkék uniszex :)
Lásd a Peg Pérago babakocsikat, a sötétkék a jellemző színe, és a legelegánsabb is. Nekünk is ilyen van :)
Szia!
Mi a féléves lányunknak vettünk kék babakocsit (de akkor csak a sportrésszel)
Apa közölte is hogy nem egy gyereknek vasszük (nagyon drága volt)
Most hogy jön a tesó, megvettük hozzá a mózest meg a hordozót,és apa azt mondta legyen az is kék,hogy szettben tudjuk majd odaadni! :)
Pedig akkor már tudtuk,hogy lánylesz megint! :)
Én imádom ezt a kék babakocsit!Nekünkmég a napernyőis kék hozzá,szóval minden!De a lányomnak is rentgeteg kék ruhája van (meg nekem is)
Nálunk ez a kadvenc szín!
Ja és az első kislányomnak fekete volt a hordozója!Én nem bántam egyáltalánezeket a színeket!
Egyáltalán nem baj szerintem!
2éves kislány és 23 hetes pocakcsajszianyuja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!