Mit gondoltok az abortuszról?
Figyelt kérdés
egy barátnőm most lett terhes(17 éves). szerintem még nem elég érett egy gyerek nevelésére,de ő nem akar abortuszt. még csak pár hónapja járnak a barátjával,és hát hogy mondjam..a barátnőm elég gyakran váltogatja a pasijait..az hogy hónapokig együtt volt valakivel,nem sokat jelent,amint észrevettem,egy szakítás után pár héttel már a következő pasijelölttel jön... elég őrült csaj,sokminden őrültségben benne van. el akar költözni a barátjával,de még érettségije sincs meg semmi,szóval nemtudom hogy akarja megoldani ezt a gyereknevelés témát. szinte biztos vagyok benne hogy nem gondolta végig ezt az egészet,de ő elég elszánt. amúgy amit még nem mondtam el róla,hogy nagyon kedves és nagylelkű! 7 éve a legjobb barátnőm. persze a pasizási módszerében nem értek eggyet,de minden másban ő az egyik legnagyszerűbb személy akit ismerek. viszont szerintem erre még nem kész. szerintetek mit kéne tennie?milyen érveket tudtok még az abortusz mellett?annak is nagyon örülnék ha nem feltétlenül a barátnőm esetéhez szóltok hozzá,hanem csak úgy elmondjátok a véleményeteket az abortuszról! köszönöm előre is a válaszokat!2012. jan. 14. 14:58
11/12 anonim válasza:
... azért kíváncsi volnék, hogy adott körülmények között, mikor neked sincs mit enni, bevállalnál-e te is egy babát, tudván, hogy az ételfogyasztás hiányával már a születése előtt kínoznád szegényt...
12/12 anonim válasza:
Én 16 voltam mikor teherbe estem , 17 mikor szültem. Tudjátok az orvosok milyen arcot vágtak mikor azt mondtam megtartom? Azt a megaláztatást.. pedig védekeztünk!!! A szüleim kiakadtak természetesen, de beletörődtek és támogatnak a mai napig mindenben , imádják a kisfiam aki már 5éves :) Nem egyszerű az tény. Én elmentem estire és letettem az érettségit 4éve dolgozom+tanulok a párommal még mindig együtt vagyok. Most várom a második babát pedig ismét csak védekeztünk.. 22évesen lesz 2gyermekem. Igen elég rémisztő, de nem tudom elvenni az életét, pedig tudom nincs itt az ideje még. Mi tisztességesen élünk nem nyomorba vagy szűkölködve mégis tudjátok úgy néznek az emberre mint a véres rongyra. Ilyenkor mindenki szép meg jó, a hátad mögött meg összesúgnak, hogy miért nem vetetted el tönkreteszed az életed stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!