Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetséges, hogy elmérte,...

Lehetséges, hogy elmérte, vagy hogy ennyit nőt?

Figyelt kérdés

Papíron vasárnap töltöm a 33.hetet, de teganp voltam uh.-n, és ott azt mondták, hogy kb 3 héttel nagyobb a koránál.

Ez hogy lehetséges??

Eddig nem volt ekkora eltérés, max egy hét...

Ez azt jelenti, hogy 3 héttel hamarabb szülök???

2012. jan. 13. 16:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
az enyém is nagyobb volt, nem voltam cukros, én sem értettem, de éreztem, hogy előbb fog megszületni. így is lett, 36 hetesen beindult aszülés, a kislányom 3800g-mal és 56 cm-rel megszületett, nem lett baja, az apgarja is 10/10 volt, nem számított koraszülöttnek.
2012. jan. 13. 18:17
 12/15 anonim ***** válasza:

36 hetesen 3800grammos baba? Atyám. Én ma vagyok 36hetes és mindössze 2600grammra tippelte ma az UH-n a doki a babámat.

Gratulálok a babához! :)

2012. jan. 13. 18:22
 13/15 anonim ***** válasza:
Nekem a fiam 4,5 kilóval született, nyilván ő is nagyobb volt a végén mint a vele egykorú, de kisebb súllyal született babák. Ettől nem lett idősebb magzat, nem is szültem előbb, egyszerűen csak nagy baba volt.
2012. jan. 13. 19:26
 14/15 anonim ***** válasza:
köszönöm!:) én szültem a 3800g-mos babát 36 hetesen, bizony ő volt a legnagyobb "koraszülött" :D
2012. jan. 14. 20:32
 15/15 anonim ***** válasza:

Édes kis gombóc lehetett a kis 3.8kg-os koraszülötted!

Nagyon jó egészséget nektek! Mégegyszer gratulálok!

2012. jan. 14. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!