Mit szólnátok ha fogadott orvosotok a kórházban UH-t csinálna munka idejében, és ezért elkérne 7000ft-ot?
Istenem kérlek adjál nekem is egy ilyen dokit, aki jó szakorvos, rendes, aranyos, és pénzt sem fogad el!
KÉRLEEEEKK!!!!!
Hát nagyon ledöbbentem volna. Az én dokim a kórházban sose kér pénzt. Magánrendelésére járunk havonta, az 5000 ft, ott megvizsgál és aztán 15-20 percet beszélgetünk, kérdezgetem.
Ha UH van, akkor bemegyek a kórházba, felhívom és már megyünk is be, NST-t megcsinálják, aztán kell hívni.
Sose kért pénzt ezekért, sőt képet is mindig adott az UH-ról ingyen. Szülésre meg azt mondta amennyit gondolunk.
Én helyedben átgondolnám, ha az elején jársz (gondolom igen azért döbbentél le) akkor szerintem hagyd ott, mert nagyon le fog húzni.
36 hetes kismama.
Tudod mit? Biztosan nem engedném, hogy idő előtt, csak azért, mert ő nem lesz, felvágjon! Annyira szüksége van arra a pénzre is? Az ilyen orvosnál még a lelkiismeretes ügyeletes is jobb! Ez a doki baromira pénzéhes! Különben meg van pofája 4 héttel az előtt szólni, hogy "Ja, akkor én nem leszek?" Egy tisztességes orvos nem áltatott volna eddig, hanem jóelőre szólt volna, hogy mi a helyzet.
Biztos, hogy nem szülnék nála!
Akinek nem mond konkrét összeget az orvosa a szülésért, az mennyit ad, ha sima szülés és nincs komplikáció?
Bocsánat, hogy belekérdezek, de hátha kapok választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!