Túlreagálom a dolgot?
Kb. 3kor jött haza a munkából a párom. Semmi gond nem volt, mondtam neki, hogy unatkozom, csináljunk már valamit együtt. Aztán beszólt, hogy menjek dolgozni. Ez nekem annyira rosszul esett, hogy elkezdtem sírni, és mondtam neki, hogy hogy mondhat ilyet, erre azt mondta, hogy de ő csak viccelt. A 18. hétig veszélyeztetettség miatt itthon kellett lennem, pedig lett volna egy nagyon jó munkalehetőségem, de hát nem rizikózhattam meg. Tudja ezt nagyon jól, ha tudtam volna elmentem volna dolgozni, de nem lehetett. Most meg már nem vesznek fel sehova, 22 hetes vagyok, már látszik rendesen a pocim.
Azóta nem szól hozzám, kerül, pedig ő bántott meg. De általában mindig ezt csinálja, hogy ha valami vita van, akkor inkább hozzám sem szól, nagy ívben elkerül, majd másnap mintha mi sem történt volna. Úgy gondolja, hogy "kialusszuk" a problémát. Hiába mondom el neki, hogy mi a baj, annyi a válasz, hogy: Igazad van. De hogy bocsánatot kérjen, adjon egy puszit, az már nem megy neki.
Vagy csak én reagálom túl a dolgot?
Apám is mindig ezt csinálta,megverte anyám,volt,hogy én 3 hónapos voltam és úgy,csak mert nagyanyám azt mondta,hogy anyám a szerelővel kettyintett.Nem,hogy a saját felesgének hitt volna,nem,inkább a szemét anyjának,aki gyűlöl mindenkit.Másnap mintha semmi sem történt volna,de ez így meg 21 éve.Anyám meg b@szik elválni,mer szereti.Szerintem inkább olyan mint azok akik a támadójukhoz,vagy elrablójukhoz vonzódnak:S
Szóval nem reagáltad túl bár tény,hogy a nők annyira érzékenyek terhesség alatt,hogy egyetlen rossz szó és öri hari:)Én terhesség nélkül 10x érzékenyebb vagyok mint te,mert most pölö munkám sincs és nem is vezsnek fel sehová mert suliba járok.Nekem is mondják barátok,hogy miért nem megyek meg,hogy anyámék tartanak el.Én eg pityergek,hogy nem tehetek róla,mert nem és kész.Szóval én megértelek,de jobb ilyenkor beszélni vele erről,légy erőszakos,mert nem lesz jó másképp.A falu am mégrosszabb,sztem,pletykás öregek,nuku élet:SDe a kert talán majd lefoglal.Építs sziklakertet,vagy nyírd le a füvet,ezek nem megerőltető munkák.:)
Aztán ügyes légy,állj a sarkadra és sírj ha úgy érzed h ki kell jönnie:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!