Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyit nő a pocak átlagosan?...

Mennyit nő a pocak átlagosan? Nem nő mindig egyformán?

Figyelt kérdés

27 hetes kismami vagyok,tekintélyes pocakkal.:)

De most mintha kevesebet nőtt volna,mint a múlt hónapban.

2008. ápr. 1. 11:07
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

szerinem mindenkinek változó, a doki a méhed magasságát vizsgálja,

pl: ha jól melékszem, akkor kb félidőben a köldök magasságában kéne lennie.

Boldog babavárást!

2008. ápr. 1. 11:35
 2/8 anonim ***** válasza:

Abszolut egyénfüggő...

Nekem 10 hetesen kezdett látszani, azóta kicsit nőtt, néha észreveszem hogy mekkora a hasam, de centiben nem mutatható ki igazán a növekedés, inkább oldalra terjedek, a baba meg befele. Azért remélem még nőni fog, főleg az utolsó 10 hétben nől sokat.

(most voltam kórházban, és meglepőek a különbségek, alkat kérdése is...)

2008. ápr. 1. 12:34
 3/8 anonim ***** válasza:
Valóban alkatfüggő, de azt én is észrevettem, hogy nem egyformán nő mindig. Most 25 hetes vagyok és mintha 1-2 hete stagnálna a pocakom mérete. 17-18 hetesen még alig látszott valami, aztán kb a 20-24. hét alatt nőtt nagyon sokat.
2008. ápr. 1. 12:48
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat,aranyosak vagytok..)

Boldog babavárást!

2008. ápr. 1. 12:55
 5/8 anonim ***** válasza:

Szia!

28 hetes kismami vagyok és nekem az elmúlt 2-3 hétben kezdet igazán nőni. Most 98.5 cm a haskörfogatom, 9 kg híztam idáig. Azt olvastam, hogy a baba most kezd igazán hízni, szerintem azért kezdett ilyen rohamosan nőni a pocak.

2008. ápr. 1. 13:06
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem nő egyformán, de ettől minden rendben van,a baba is fejlődik odabent.Nekem pl 3. hete ugyanakkora a haskörfogatom.

2008. ápr. 1. 14:30
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm,megnyugodtam.:)
2008. ápr. 1. 14:52
 8/8 Tóth Tímea Judit ***** válasza:
A héten pénteken töltöm be a 25 hetet,és hasam 106cm nem tudom hogy nekem is mekkora lesz még!?Eddig 6kg híztam.Üdv boldog babavárást
2008. ápr. 2. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!