5 hetes terhes vagyok. Miért nem feszül a mellem?
Tudom minden terhesség más de itt azt olvastam majdnem mindenkinek az az első tünete.
Én csak émelygek és fáradt vagyok.
Nincs szagundor, kávé stb.
Izgulok
Egyébként tegnap voltam uh-n és 9mm-es petezsák volt mellette 1 nagyobb hematoma.
Az orvosom pihenésre ítélt.Másnak is volt ilyen?Mennyire kell aggódnom?Másfél évet vártunk a picire féltem:(
17:55-ös vagyok
Szia nekem december 7 volt az utolsó mensi első napja.
Az első babám lesz :) És majdnem 3 évet vártunk rá, volt két inszemem de nem sikerültek és karácsony előtt úgy döntöttünk, hogy az ünnepek alatt lemegyünk Hévízre, így végül spontán sikerült aminek szintén nagyon örülök...
Igazából még teljesen felfoghatatlan hiszen semmilyen jelentős változást nem tapasztalok... :)
Neked hanyadikán volt az utolsó mensi első napja? Első baba neked is? Hogyan - mikor tudtad meg?
Szia.Nekem is dec 7. az utolsó menszeszem első napja:)Nekem már van egy 9 éves fiam.
Belinkelem a kérdésemet ebből tudni fogsz mindet:)Még csak 3 napja tudom:)Te milyen tüneteket érzel?
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
óóóó utolsó sajnálom:(Akkor tényleg nagyon komolyan kell venni.
Egyenlőre hála istennek se görcseim nincsenek és még egy csepp vérem sem volt remélem így is marad.Szedem a gravidát és magne b6-ot.Mennyit vegyek be belőlle egy nap?
A c vitamin helyett jó ha citrom kifacsart levét iszom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!