Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5 hetes terhes vagyok. Miért...

5 hetes terhes vagyok. Miért nem feszül a mellem?

Figyelt kérdés

Tudom minden terhesség más de itt azt olvastam majdnem mindenkinek az az első tünete.

Én csak émelygek és fáradt vagyok.

Nincs szagundor, kávé stb.

Izgulok

Egyébként tegnap voltam uh-n és 9mm-es petezsák volt mellette 1 nagyobb hematoma.

Az orvosom pihenésre ítélt.Másnak is volt ilyen?Mennyire kell aggódnom?Másfél évet vártunk a picire féltem:(

2012. jan. 12. 14:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

17:55-ös vagyok

Szia nekem december 7 volt az utolsó mensi első napja.

Az első babám lesz :) És majdnem 3 évet vártunk rá, volt két inszemem de nem sikerültek és karácsony előtt úgy döntöttünk, hogy az ünnepek alatt lemegyünk Hévízre, így végül spontán sikerült aminek szintén nagyon örülök...

Igazából még teljesen felfoghatatlan hiszen semmilyen jelentős változást nem tapasztalok... :)

Neked hanyadikán volt az utolsó mensi első napja? Első baba neked is? Hogyan - mikor tudtad meg?

2012. jan. 12. 19:58
 12/14 A kérdező kommentje:

Szia.Nekem is dec 7. az utolsó menszeszem első napja:)Nekem már van egy 9 éves fiam.

Belinkelem a kérdésemet ebből tudni fogsz mindet:)Még csak 3 napja tudom:)Te milyen tüneteket érzel?

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

2012. jan. 13. 06:06
 13/14 anonim ***** válasza:
szia! nekem sosem feszült a mellem, pedig már kétszer voltam terhes. A hematóma viszont erős vetéléskockázat. Amíg fel nem szívódik, feküdnöd kel. Értsd: fél óra vasalás, vagy ebédfőzés igen, fél óra séta semmiképp! Nekem így ment el a második. Ja, és magnéziumot akkor is szedj, ha az orvos nem mondta! Megakadályozza a méhösszehúzódást, és így a hematóma vérzését. Plusz igyál sokat, és szedjél nagy dózisban C-vitamint, mert az erősíti az érfalakat. Remélem, minden rendben lesz. De tényleg, lécci ne mászkálj, mert én megtettem, amint "jobban" éreztem magam, és azóta is lekiismeretfurdalásom van. (nekem 4 séta után 4szer bevérzett, 4.-re levált a burok, és elfolyt a víz. Ha előbb tudom, hogy ez a kockázat, inkább maradtam volna a seggemen)
2012. jan. 14. 09:58
 14/14 A kérdező kommentje:

óóóó utolsó sajnálom:(Akkor tényleg nagyon komolyan kell venni.

Egyenlőre hála istennek se görcseim nincsenek és még egy csepp vérem sem volt remélem így is marad.Szedem a gravidát és magne b6-ot.Mennyit vegyek be belőlle egy nap?

A c vitamin helyett jó ha citrom kifacsart levét iszom?

2012. jan. 14. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!