Nem mindenkinek van terhes tünet, szúró érzés? Eleinte szúrt már nem. Meg sokat pisilek. Keményebb de nem feszül a mell. a has puffadt. De ennyi.5h km
Figyelt kérdés
2011. júl. 5. 12:23
1/4 anonim válasza:
2x voltam kismama és azon kívül hogy nem jött meg,talán csak haspuffadás volt az elején,de semmi semmi más,kellemetlen és tipikus terhes tünetem nem volt,még csak egy kósza hányinger sem.Itt mindig olvasom ezt a has-szúrka kifejezést,én nem éreztem ilyet sem.egy mindjárt 3 éves és egy 8 hónapos kisfiam van
2/4 anonim válasza:
Első babámnál szúrkált a hasam de csak kb a pozi tesztig.Második két babámnál nem volt szurkálás!
3/4 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem szurkált a hasam, mindig is furcsának találtam, amikor ezt írják tömegesen. Olyan érzésem volt, mint menstruáció előtt, hasfájás.
Jelenleg nekem émelygés van, én amúgy is megiszok napi 2,5-3 liter vizet, eddig is óránként jártam pisilni, úgyhogy ezt most nem veszem észre, hogy gyakrabban járnék :)
Gondolom még később jöhetnek majd a tünetek. Én 6 hetes vagyok.
4/4 anonim válasza:
Egész terhességem alatt nem volt semmi, csak 10 percenként jártam pisilni :) De tényleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!