5 hetes terhes vagyok. Miért nem feszül a mellem?
Tudom minden terhesség más de itt azt olvastam majdnem mindenkinek az az első tünete.
Én csak émelygek és fáradt vagyok.
Nincs szagundor, kávé stb.
Izgulok
Egyébként tegnap voltam uh-n és 9mm-es petezsák volt mellette 1 nagyobb hematoma.
Az orvosom pihenésre ítélt.Másnak is volt ilyen?Mennyire kell aggódnom?Másfél évet vártunk a picire féltem:(
Szia! Én 2 napja teszteltem + (3. baba) és nekem sem feszül a mellem. Émelygek és fáradt vagyok mint te.
A hematóma miatt vedd komolyan az orvos utasításait és pihenj sokat. Ha pihensz nem kell aggódni. A barátnőmnek volt hematómája, sokat pihent, elmúlt a hematóma és egészséges kisfia 4 hónapos már.
Jelen terhességemnél csak 10 hetesen kezdett feszülni.
A hematómáról nem tudok semmit, de szurkolok, hogy minden rendben legyen!
Nekem is csak 6hetesen kezdett érzékeny lenni a mellem. Nincs más tünetem azóta se.Se hányinger,se émelygés.Esetleg étvágytalanság.
7hkm
Szia én a 6. hétben vagyok, és még semmilyen tünetem sincsen, de miden rendben van már voltam 2szer vérvételen és uh-n is, szóval a tünetek vagy később jelentkeznek majd a 7-8. héten vagy nem is feltétlen jelentkeznek :)
Biztosan minden rendben lesz :)
Akkor egy kicsit megnyugodtam:)Köszönöm a válaszokat:)
Kedves utolsó neked mikor volt az utolsó menszeszed első napja?Hányadik baba?
Majd fog feszülni, lehet hogy kívánni is fogod, hogy bárcsak ne feszülne. Nem olyan jó érzés :)
Lehet a dokid haematomanak csak a sárgatest hormont látta abban a petefészekben, amiből a petesejt kilökődött. Ez ebben a korban természetes, hiszen a 12. hétig ez, majd a méhlepény termeli a progreszteron hormont. Legalábbis nekem a dokim ezt mondta a 8 hetes uh-n.
Ne aggódj, gratulálok a babához.
33 h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!