Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5 hetes terhes vagyok. Miért...

5 hetes terhes vagyok. Miért nem feszül a mellem?

Figyelt kérdés

Tudom minden terhesség más de itt azt olvastam majdnem mindenkinek az az első tünete.

Én csak émelygek és fáradt vagyok.

Nincs szagundor, kávé stb.

Izgulok

Egyébként tegnap voltam uh-n és 9mm-es petezsák volt mellette 1 nagyobb hematoma.

Az orvosom pihenésre ítélt.Másnak is volt ilyen?Mennyire kell aggódnom?Másfél évet vártunk a picire féltem:(

2012. jan. 12. 14:51
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Majd később fog, ne izgulj!
2012. jan. 12. 14:58
 2/14 anonim ***** válasza:

Szia! Én 2 napja teszteltem + (3. baba) és nekem sem feszül a mellem. Émelygek és fáradt vagyok mint te.

A hematóma miatt vedd komolyan az orvos utasításait és pihenj sokat. Ha pihensz nem kell aggódni. A barátnőmnek volt hematómája, sokat pihent, elmúlt a hematóma és egészséges kisfia 4 hónapos már.

2012. jan. 12. 15:06
 3/14 anonim ***** válasza:

Jelen terhességemnél csak 10 hetesen kezdett feszülni.

A hematómáról nem tudok semmit, de szurkolok, hogy minden rendben legyen!

2012. jan. 12. 15:06
 4/14 anonim ***** válasza:

Nekem is csak 6hetesen kezdett érzékeny lenni a mellem. Nincs más tünetem azóta se.Se hányinger,se émelygés.Esetleg étvágytalanság.

7hkm

2012. jan. 12. 15:08
 5/14 anonim ***** válasza:
A melled miatt egyáltalán ne aggódj, az lehet, h csak később indul be. Viszont a hematóma mindenképp intő jel, vmi bevérzést látott a dokid. A 12. hétig alakul és tapad meg a méhlepény, ez az időszak elég kritikus, pihenj sokat, gondolom az orvos kiírt. Én sajnos mind a három gyermekemmel otthon pihentem az első három hónapban, de nekem hüvelyi vérzésem is volt. Szerencsére aztán "megtapadtak" rendesen, és most mindhárom egészséges :))
2012. jan. 12. 15:16
 6/14 anonim ***** válasza:
Azért nem feszül, mert 5 hetes terhes vagy. A tünetek nem mindenkinél jelentkeznek ugyanazon időszakban! még feszülhet, de lehet nem nagyon fog. Mint ahogy hányingered sem tuti, hogy lesz. vagy semmi más tüneted...
2012. jan. 12. 16:02
 7/14 anonim ***** válasza:
Nem feszültt nekem soha.Áprilisban lesz 2 a lányunk. Ne izgulj és pihizz!
2012. jan. 12. 16:26
 8/14 anonim ***** válasza:

Szia én a 6. hétben vagyok, és még semmilyen tünetem sincsen, de miden rendben van már voltam 2szer vérvételen és uh-n is, szóval a tünetek vagy később jelentkeznek majd a 7-8. héten vagy nem is feltétlen jelentkeznek :)

Biztosan minden rendben lesz :)

2012. jan. 12. 17:55
 9/14 A kérdező kommentje:

Akkor egy kicsit megnyugodtam:)Köszönöm a válaszokat:)

Kedves utolsó neked mikor volt az utolsó menszeszed első napja?Hányadik baba?

2012. jan. 12. 18:01
 10/14 anonim ***** válasza:

Majd fog feszülni, lehet hogy kívánni is fogod, hogy bárcsak ne feszülne. Nem olyan jó érzés :)

Lehet a dokid haematomanak csak a sárgatest hormont látta abban a petefészekben, amiből a petesejt kilökődött. Ez ebben a korban természetes, hiszen a 12. hétig ez, majd a méhlepény termeli a progreszteron hormont. Legalábbis nekem a dokim ezt mondta a 8 hetes uh-n.

Ne aggódj, gratulálok a babához.

33 h km

2012. jan. 12. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!