Normális, ha az első 15 hét alatt 0,5kg-t híztam? Többi lent
Jó neked!
Én 12kilót híztam terhesség alatt :(
Semmi baj nincs, ha betartasz mindent.
Én mindent betartottam, olajos magvakat, főleg földimogyorót kell enni meg sok sok zöldséget, gyümölcsöt, tudod :D Meg a vitaminok, és azzal híztam sokat :(
Hanyadik hónapba vagy?
Teljesen normális, ne parázz! Eleve nincs akkora súlya a babának és az összes járulékos dolognak, hogy már most 5-6 kilónak rajtad klellene lenni. A babád nem attól fejlődik megfelelően, hogy te hízol, ő mindent elvesz, amire szükége van. Én pl. az utolsó terhességem során egy dekát se híztam végig, igaz többlettel indultam. Szülés után rögtön - 5 kilóval jöttem haza az eredeti súlyomhoz képest. Kész megváltás volt akkorD
62-ről indultam és a 38. héten ennyivel mntem szülni is.. Senki nem kekeckedett amiatt, hogy nem szedtem fel semmit...
Vashiánytól vagy fáradékony lehet kapni a gyógyszertárba Neo-ferro-folgamma nevű vastablettát ezt kell szedni terhesség alatt, ebbe megvan az a vasmennyiség amire a terhességed alatt szükséged van. Simán étkezéssel ennyit nem tudsz magadhoz venni, és a babádnak nagyon nagyon nagy szüksége van a vasra.
Az első is én voltam :D
9 hónapos fiúcska mamája vagyok :D
Meg csak 15 hetes vagy, nem tudhatod tovabb hogyan alakul. Na meg enm is sovanyan kezdted a terhesseget, szoval teljesen termeszetes. A faradekonysagod lehet magatol a terhessegtol. Ha verkep volt csinalva, ott lathatod, h verszegeny vagy e. Ha nem, vasat szedni nem kell, majd kesobb is fogjak ezt a verben ellenorizni.
En nem idnultam tulsullyal- 170 cm, 63 kilo- most 30 hetes vagyok es 65 kilo. : ) 30 het alatt 2ot hiztam, senki nem mondta, h baj, jol erzem magam, es orulok, h a vege nem plusz 20 kilo lesz. Babam szepen fejlodik, jo nagy, szoval minden oke.
Ha a doki nem mondott semmit az eltérésre, akkor valüószínűleg bőven belefér a terheségi normál vérképbe. Eleve a terhesség során sokat változik a vérkép, hiszen nem csak a mennyisége nő meg, minőségileg is változik. A neten lévő vérképpel kapcsolatos adatok ált.-ban a nem terhes adatok, szóval azok nem mérvadóak.
A fáradékonyság pedig akár a terhesség normál velejárója is lehet, hiszen a szervezeted hatalmas munkában van, ez eléggé leterheli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!