Drukkoljatok! Lehet szikhólyagom? Járt valaki így? Van reményem?
Figyelt kérdés
Nem volt tele a húgyhólyagom, így néztek magánban hasi UH-t. A petezsák 32 mm, eszerint 8 hetes terhes vagyok, de nem lehetett látni a szikhólyagot... Szívhang sem volt. Ma bekönyörgöm magam az SZTK-ba, hogy hüvelyivel is megnézzék. Valaki? Próbálok csak a jóra gondolni, de nem tudok semmire sem gondolni.. de messze a délután..2012. jan. 12. 10:17
1/8 anonim válasza:
Szia én pontosan 8 hetesen voltam az első vizsgálaton.Nem akarlak megijeszteni de nekem akkor már 16mm-es volt az embrió és volt szívhang!8 hetesen már kell lennie szívhangnak.Lehet,hogy később fogant és még nem vagy 8 hetes.Remélem így lesz majd írj!Szorítok!
2/8 A kérdező kommentje:
Nekem az elsőnél volt szívhang 8 hetesen, és szikhólyag is természetesen, az 5. héten látszott is hüvelyivel. Megőrülök! A szikhólyag mérete ténleg 8 hetesnek felel meg, ez számít vmit? Lehet, hogy csak 6,5 hetes volnék? És a hasi UH és az üres húgyhólyag ennyire mást mutat?
2012. jan. 12. 10:56
3/8 anonim válasza:
Nekem 8 hetesen hasi Uh volt és látszódott az embrió és a szívhang is. Szerintem már lenni kellene, hacsak nem tényleg később fogant. Szurkolok Neked!!!
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy drukkoltatok! :)
Sikerült bejutnom, és IGEN! Élő embrió, 7 hetes! :)
Alaposan rám ijesztettek a hasi UH-val, de legalább tanulság. Senkinek sem ajánlom, hogy a terhessége elején csak hasival nézesse meg. :)
2012. jan. 12. 19:20
7/8 anonim válasza:
Gratulálok és boldog babavárást!
Én ugyan ebben a cipőben járok és jövőhéten megyek UH-ra.Múlthéten voltam,de csak 16mm-es petezsákot láttak.
A Te történeted után kezdek bizakodni!
8/8 A kérdező kommentje:
Én is drukkolok neked! Majd írd meg, mi volt!
2012. jan. 13. 12:29
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!