Egy nap 2 ultrahangvizsgálat nem árt a babának?
Figyelt kérdés
Ugyanazon a napon megyek 18.heti ultrahangra mint a nőgyógyászomhoz, és ő is meg fog ultrahangozni.
Nem ártalmas ez a kicsinek?
2012. jan. 12. 10:08
1/8 anonim válasza:
Nem,nekem mindig így jöttek ki az időpontok,hogy minden kötelező után mentem dokihoz,tehát minimum 3-szor egy nap 2-szer is ultrahangoztak.
2/8 anonim válasza:
Ez egy hatalmas tévhit, hogy ártan?! Mivel?! Nyugodtan menjél! :))
4/8 anonim válasza:
Az UH nem árt a babának, max megzavarja egy picit, ha már nagyobb és érzékenyebb.
5/8 A kérdező kommentje:
Múltkor olvastam valahol, hogy egy dokinő nyilatkozta, hogy nem lenne ennyi nyakáratekeredett köldökzsinóros baba, ha nem ultrahangoznának ennyiszer.
2012. jan. 12. 10:26
6/8 anonim válasza:
Uh nélkül is magára tekerheti. Én veszélyeztetett voltam és kb. 25 alkalommal voltam UH-n ez miatt. Teljesen egészséges lett, a köldökzsinórral sem volt soha semmi baj.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2012. jan. 12. 11:33
8/8 anonim válasza:
Nekem is folyamatosan nézik Őt is és a veséimet si!Dec 18-tóldec 29-ig napontanézték!
Az énlányom rendkívülutálja tiltakozik...Aszívhangfigyelőt is nehezenviseli,de sajnos mégb nagyosokszor kell!
23 hetes km
Ja azelsővel istöbbször néztek az átlagnál de semmi baja nincs,most sem hinném,hogy neki gondot okzna!
A köldökzsinór nekik odabent olyan mint egy "játék"Ígyhát játszanak vele,az tuti nem az uh miatt van! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!