Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A joslófájások mindig elmúlnak...

A joslófájások mindig elmúlnak ha langyos vízbe pihenünk kicsit?

Figyelt kérdés
34 hetes vagyok, szóval még 3 hetet minimum kikellene húznom, de a mai napon meglepően sokat görcsől a hasam. Már reggel óta, magne B6 semmit nem használ, olyan érzésem van, mintha nagy wc-re kellene mennem, de aztán semmi.. A baba nagyon sokat mocorog, már néha az is fájdalmas. Nemrég beleűltem egy kád langyos vízbe, de nem változtatott a dolgon. Most fekszek, pihenek, megprobálok aludni is lehet. De ha utána is fáj még mindig, akkor mit csináljak?? Én úgy gondolom, a rendes fájások elviselhetetlenek, de csak az ínternetre tudok hagyatkozni, mivel első babámat várom...

2012. jan. 11. 14:24
 1/9 anonim ***** válasza:
Nálam is ez volt csak én 29 hetes vagyok. Mi bementünk a kórházba milyen jól is tettük. 1 ujnyira kinyílt a belső méhszájam és rendszeres fájàsokat mutatott az nst. 24órás visszatartó infúziót kaptam. Én a helyedbe mennék max hazaküldenek.
2012. jan. 11. 14:32
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi. Lehet az lesz, megprobálok picit aludni, aztán már a párom is itthon lesz. Ha nem múlik, akkor hívom a dokit, és megyünk.
2012. jan. 11. 14:33
 3/9 A kérdező kommentje:
És ez mikor volt neked? Mostanában? Mert látom, hogy most vagy 29 hetes.
2012. jan. 11. 14:35
 4/9 anonim ***** válasza:

Igen, a jósló elmúlik a meleg fürdőtől. Viszont lehet a 34. héten jóslófájás, ami még nem jelenti, hogy máris szülsz.

Én is azt ajánlom, hogy menj be a kórházba és nézesd meg magad, attól baj nem lesz, csak megnyugszol, és ha esetleg bármi is beindult volna, még visszatartják, de nem hinném. Én 36 hetes vagyok (második baba), már 2 hete vannak görcseim, nyilallások, amik szintén nem múlnak el a fürdőtől, mutatja a fájásokat a CTG, és teljesen zárt a méhszáj. Ezek jóslófájások, néha a falat is le tudnám kaparni, olyanokat görcsöl.

Menj be, vizsgáljanak meg és függetlenül az eredménytől próbálj meg pihenni!

2012. jan. 11. 14:38
 5/9 anonim ***** válasza:
Pénteken este fél 7től kaptam az infúziót és másnap délben még fàjàsokat mutatott az nst. De azóta már minden rendben. Inkább legyen egy felesleges utad.
2012. jan. 11. 15:33
 6/9 A kérdező kommentje:
ok, már beszéltem a dokival, ő is ezt mondta, ugyhogy még ma bemegyek..
2012. jan. 11. 15:36
 7/9 A kérdező kommentje:
voltam bent, a szívhang jó, kissebb fájások vannak, de zárt a méhszáj, ugyhogy hazaküldtek...
2012. jan. 11. 19:26
 8/9 anonim ***** válasza:
Szuper! Akkor mostantól figyelj oda jobban magadra, próbálj meg többet pihenni. A jóslók egyre sűrűbbek lesznek, de ettől ne ijedj meg, nem jelenti, hogy szülni fogsz.
2012. jan. 11. 19:30
 9/9 A kérdező kommentje:
Remélem, hogy még nem.. Kicsit várhatna még. De azóta is begörcsöl a hasam néha-néha.. Néztem ezt az nst papírt, a legmagasabb érték olyan 48 körűl van. A rendes fájások ugye jóval magasabb értéket mutatnak?
2012. jan. 11. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!