Ha a baba faros marad végig, akkor 100%, hogy császároznak?
Szerintem nem minden esetben császároznak,én simán szültem a faros babámat,de ő viszonylag kis súlyú volt.
Még eszembe jutott,hogy egyik ismerősöm is simán szülte a faros babáját,és ott 4 kg felett volt a baba.
Szóval ne aggódj,csak a legvégső esetben császároznak.
Feküdj le az ágyra, lazulj el, csukd be a szemed és gondolatban beszélj a babához. Mondd neki, hogy nagyon szeretnéd, ha gond nélkül születne (egészségesen, könnyen stb.) és kérd meg, hogy segítsen neked. Mondd el neki, mit kell tenni ehhez: forduljon meg, hova tegye a fejét stb., és képzeld is a szemed elé, ahogy csinálja. Ha elsőre nem sikerül, próbáld másnap, harmadnap.
Sikerülni fog! A babák nagyon fogékonyak az ilyen üzenetekre.
Az én dokim nem engedte volna megszülni simán. Azt mondta, ha faros marad tuti megcsászároz (első baba). Sokáig volt faros a babám, de aztán befordult.
Viszont egyik ismerősöm faros baba miatt programozott császárra készült, de a baba előbb elindult kifelé, és olyan gyorsan zajlott minden, hogy simán megszületett természetes úton. Pedig az ő dokija sem akarta engedni először.
Dokifüggő.
Második vagyok.
Nahát meglepődtem,nem is gondoltam volna,hogy a legtöbb esetben császár a vége.Engem tényleg nem kérdeztek meg,fel sem merült a császár,nekem is első baba volt.
Szia!
Én a 2. babámat várom.37.hétben járok,még mindig faros,a doktornőm azt mondta,ha popsival indul el,akkor megpróbáljuk simán megszülni.Ha esetleg a lábával akarna,vagy keresztbe fordul,akkor császár.
Most jöttem haza a kórházból.
Az egyik szobatársamnak faros volt a picije, felvitték a szülőszobára, mondták neki, hogy várnak, hogy táguljon, aztán ha pár órán belül kinyílik 2 ujjnyira akkor várnak, hátha meg tudja szülni. Hát nem kellett pár óra sem, mert nagyon gyorsan tágult, 9kor felvitték tőlünk 2kor megvolt a babája, simán szülte, első baba volt.:)
Kórháza, orvosa válogatja tényleg. Egyébként volt ott több kismama is, aki meg tudta szülni a faros bébit, adtak rá nekik esélyt:)
Remélem neked is megengedik, hogy megszülhesd, ha megtudod:)
38hkm:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!