Ti kibírtátok a szülés utáni 6 hetet együttlét nélkül?
Ha jól tudom 6 hétig van eltiltás szülés után. Márciusban fogok szülni, de már előre félek az utána elkövetkező 6 héttől, hogy miként fogom/fogjuk kibírni a párommal egymás nélkül.
Nekem az első babám elment, utána 3 hétig kellett volna várni, de aznap mikor hazamentem már együtt voltunk... Nagyon magam alatt voltam és szükségem volt egy kis gyengédségre...Mondjuk az azért más volt...
Én a szülés után, még a szülőszobában mondtam a férjemnek, hogy na, akkor pihenek kicsit, aztán jöhet. Persze ez csak vicc volt. De 2 hét után már annyira kívántuk egymást, hogy kölcsönösen kielégítettük egymást. Ha jobban tetszik így, pettingeltünk. :)
Aztán a 4. héten próbáltuk a behatolást, de fájt, mert volt egy felszívódó varrat, ami nem akart felszívódni. De pont 5 héttel szülés után kiesett, aznap együtt is voltunk. Óvszerrel, mert nem akartam fertőzést.
Szerencsére azóta is jó a szexuális életünk. Nem mondom, vannak napok, amikor csak bezuhanunk az ágyba (pl. fogzás, front idején), de azért az a jellemző, hogy hetente többször is együtt vagyunk.
Kívánok nektek is hasonló jókat! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!