Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti kibírtátok a szülés utáni...

Ti kibírtátok a szülés utáni 6 hetet együttlét nélkül?

Figyelt kérdés

Ha jól tudom 6 hétig van eltiltás szülés után. Márciusban fogok szülni, de már előre félek az utána elkövetkező 6 héttől, hogy miként fogom/fogjuk kibírni a párommal egymás nélkül.

Nekem az első babám elment, utána 3 hétig kellett volna várni, de aznap mikor hazamentem már együtt voltunk... Nagyon magam alatt voltam és szükségem volt egy kis gyengédségre...Mondjuk az azért más volt...

2012. jan. 10. 09:07
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyos vagy, köszi! Úgy sajnállak titeket, ahogy olvasom a történeteket, de lehet velem is ez lesz... Kívánok mindannyitoknak mihamarabbi gyógyulást, aki még szenvednek a sebek miatt!
2012. jan. 10. 13:19
 22/25 anonim ***** válasza:

Én a szülés után, még a szülőszobában mondtam a férjemnek, hogy na, akkor pihenek kicsit, aztán jöhet. Persze ez csak vicc volt. De 2 hét után már annyira kívántuk egymást, hogy kölcsönösen kielégítettük egymást. Ha jobban tetszik így, pettingeltünk. :)

Aztán a 4. héten próbáltuk a behatolást, de fájt, mert volt egy felszívódó varrat, ami nem akart felszívódni. De pont 5 héttel szülés után kiesett, aznap együtt is voltunk. Óvszerrel, mert nem akartam fertőzést.

Szerencsére azóta is jó a szexuális életünk. Nem mondom, vannak napok, amikor csak bezuhanunk az ágyba (pl. fogzás, front idején), de azért az a jellemző, hogy hetente többször is együtt vagyunk.

Kívánok nektek is hasonló jókat! :D

2012. jan. 10. 13:40
 23/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm és ezt a poént én is eljátszom apával szülés után, ha nem felejtem el! :)
2012. jan. 10. 13:50
 24/25 anonim ***** válasza:
Hát vannak itt is különbségek ember és ember között. Én már a kórházban is törökülésben szoptattam, sőt egy cseppet sem fájt a gátsebem. Mi a 4. héten már szexeltünk, igaz gumival mert még volt enyhe barnás folyásom a szüléstől. Majd meglátod hogy neked mennyire lesz érzékeny az a terület. Kivánom hogy olyan szülésed legyen mint nekem volt. Most várjuk a második bébit, és jobban várom a szülés pillanatát mint bármi mást. Semmi rossz emlékem nincs. Míg a doki összevarrt, én a rokonokat hívtam fel a jóhírrel hogy meglett a baba :D remélem a második szülésem is ilyen egyszerű lesz. Pedig 9 órát vajúdtam.
2012. jan. 10. 17:23
 25/25 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó! Akkor Te nagyon szerencsés vagy! Örülök, hogy ilyen szüléstörténeteket is lehet hallani! :)
2012. jan. 11. 08:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!