Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti kibírtátok a szülés utáni...

Ti kibírtátok a szülés utáni 6 hetet együttlét nélkül?

Figyelt kérdés

Ha jól tudom 6 hétig van eltiltás szülés után. Márciusban fogok szülni, de már előre félek az utána elkövetkező 6 héttől, hogy miként fogom/fogjuk kibírni a párommal egymás nélkül.

Nekem az első babám elment, utána 3 hétig kellett volna várni, de aznap mikor hazamentem már együtt voltunk... Nagyon magam alatt voltam és szükségem volt egy kis gyengédségre...Mondjuk az azért más volt...

2012. jan. 10. 09:07
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Hát, ez az! Mit mondjak én? 29 hetes vagyok és az elejétől kezdve nem szexelhettünk. A doki azt mondta inkább mellőzzük, mert volt 3 elhalt terhességem. De ez vmi borzalmas, mert még éjszakánként is apukával álmodom. :)

Egy párszor ébredtem fel arra, h méhösszehúzódásaim vannak és teljesen fel voltam izgulva.Már agyaltam azon, h mi lenne ha finoman még is csak összebújnánk apukával, de félek. Nem merek kockáztatni.

Nálunk még nem tudom, h hogyan alakul a szülés, mert faros egyenlőre.

Jó babavárást és kitartást!

2012. jan. 10. 11:06
 12/25 A kérdező kommentje:
Én is 29 hetes vagyok, de nálunk a babó már fejvégű... Remélem azért még benn marad egy jó 9-10 hétig! Sajnálom, hogy nem lehettek együtt... Én mondjuk mostanában nem vagyok kívánós, de remélem hamarosan visszatér a régi énem, hisz apa már panaszkodik... :)
2012. jan. 10. 11:10
 13/25 anonim ***** válasza:
Akkor én leszek a pozitív példa :) Külföldön élek, és itt nem tiltják 6 hétig. Annyit mondanak hogy óvszerrel, a fertőzések elkerülése miatt, és hogy akkor lehet amikor jól esik. Én szerencsére nem szakadtam, nem vágtak, sikerült gátvédelemmel szülni, szülés után 2 héttel már nem véreztem, nem fájt semmi. 3 hétig bírtam, már nagyon akartam, pedig nem vagyok az a nimfós tipus. És jó volt, persze a férjem nagyon óvatos volt, úgy bánt velem mit amikor elvette a szüzességem :)
2012. jan. 10. 11:32
 14/25 A kérdező kommentje:
De jó! Végre egy ellenpélda! Olyan jó ezt olvasni! :D
2012. jan. 10. 11:36
 15/25 anonim ***** válasza:
Nekem elég nagy volt a külső belső gátsebem, mégis csak 3 hetet pihentettük a dolgokat. első alkalom szörnyű volt, de utána már egészen meglepően jó volt a sex!!
2012. jan. 10. 12:03
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Még tátmetszés se szükséges ahhoz, hogy eszedbe se jusson a szex:D Csak gondolj bele! ott lenn, fog kibújni egy kb. 10 cm széles buksi... Közben feldörzsölődik a hüvelyed, hajszálrepedések keletkezhetnek rajta, amellett a babád 3 óránként éjjel-nappal enni kér...

A fő ok, pedig a méheden tátongó nyílt seb, amit a lepény hagy maga után.

2012. jan. 10. 12:06
 17/25 anonim ***** válasza:
49%
Nálunk épp ellenkezőleg volt, nekem még a méhszájamat is varrták, a gátmetszésen kívül még repedtem is, mégsem vártuk meg a hat hetet. Sőt, az orvos a hat hetes kontrollon tőlem megkérdezte, hogy sikerült e már az együttlét a férjemmel, nem volt e gond? Ezt csak tőlem kérdezte? Ráadásul a gyereket szoptattam, fáradt voltam, mégis eszembe jutott a szex...Szerintem ez egyén függő.
2012. jan. 10. 12:39
 18/25 anonim ***** válasza:

nekem császárom volt.

kb 5 hétig eszembe sem jutott a sex kb, annyira elfáradtam a baba körüli teendőkben+a hasi seb kb 3-4hétig nagyon fájt mozgásnál. aztán 5-6hét között már erőre kaptam s vágytam rá...(elég aktiv sexuális életet éltem/éltünk mindig is)

6hét leteltével a kontroll után mikor mondta a doki h minden ok, akkor együtt voltunk s nagyon jó volt. szerencsére azóta is. persze egy gyerkőc mellett (aki már 19hónapos) ritkultak az együttlétek, most 33hetes vagyok, heti 1-2x vagyunk együtt, de ez is elég per pill, mert tényleg minden este tiszta hulla vagyok már..a nagy után rohangálni+a nagy pocak.

hidd el, ki lehet birni a 6hetet, s ki is kell!!!nem vicc azért...ha mégis nekiálltok akkor mindenképp gumival, de én nem kisérleteznék amig a doki áment nem mond rá...

:)

2012. jan. 10. 12:45
 19/25 A kérdező kommentje:
Köszi! Remélem én szülhetek természetes úton és utána hamar javulok...
2012. jan. 10. 13:09
 20/25 anonim válasza:
Az első hetekben szerintem a szex lesz az utolsó amire gondolsz. Örülsz ha végre beesel az ágyba aludni :D Új helyzet, meg kell szokni, hogy már hárman vagytok, meg kell ismerni a pici szokásait, mikor mi baja... Plusz a gátseb tényleg fáj, nekem nagy vágásom volt, és 6 hétig nem bírtam ülni, véreztem is addig, meg a "nagydolog" se ment túl könnyen.. Mi 7 héttel a szülés után csináltuk először, akkor fájt nagyon, de a következő alkalommal már nagyon élveztem, nem volt semmi gond :) Azóta is jól haladunk, volt is mit pótolni, mi a 9 hónapot végig "pihentük"... Nem mertük, mert előtte volt egy vetélésem, nem mertünk kockáztatni semmivel, még ha veszélytelen is lett volna a szex. Egyébként van, hogy most is fáj még a vágásom, ha nagyon kimerülök fizikailag, vagy ha front van. 4 és fél hónapos a lánykám. De neked több szerencsét, kisebb vágást kívánok és csodás a terhességet, élvezd ki minden pillanatát!
2012. jan. 10. 13:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!