Ti kibírtátok a szülés utáni 6 hetet együttlét
nélkül?
Figyelt kérdés
Ha jól tudom 6 hétig van eltiltás szülés után. Márciusban fogok szülni, de már előre félek az utána elkövetkező 6 héttől, hogy miként fogom/fogjuk kibírni a párommal egymás nélkül.
Nekem az első babám elment, utána 3 hétig kellett volna várni, de aznap mikor hazamentem már együtt voltunk... Nagyon magam alatt voltam és szükségem volt egy kis gyengédségre...Mondjuk az azért más volt...
Hát, ez az! Mit mondjak én? 29 hetes vagyok és az elejétől kezdve nem szexelhettünk. A doki azt mondta inkább mellőzzük, mert volt 3 elhalt terhességem. De ez vmi borzalmas, mert még éjszakánként is apukával álmodom. :)
Egy párszor ébredtem fel arra, h méhösszehúzódásaim vannak és teljesen fel voltam izgulva.Már agyaltam azon, h mi lenne ha finoman még is csak összebújnánk apukával, de félek. Nem merek kockáztatni.
Nálunk még nem tudom, h hogyan alakul a szülés, mert faros egyenlőre.
Jó babavárást és kitartást!
2012. jan. 10. 11:06
12/25 A kérdező kommentje:
Én is 29 hetes vagyok, de nálunk a babó már fejvégű... Remélem azért még benn marad egy jó 9-10 hétig! Sajnálom, hogy nem lehettek együtt... Én mondjuk mostanában nem vagyok kívánós, de remélem hamarosan visszatér a régi énem, hisz apa már panaszkodik... :)
2012. jan. 10. 11:10
13/25 anonim válasza:
Akkor én leszek a pozitív példa :) Külföldön élek, és itt nem tiltják 6 hétig. Annyit mondanak hogy óvszerrel, a fertőzések elkerülése miatt, és hogy akkor lehet amikor jól esik. Én szerencsére nem szakadtam, nem vágtak, sikerült gátvédelemmel szülni, szülés után 2 héttel már nem véreztem, nem fájt semmi. 3 hétig bírtam, már nagyon akartam, pedig nem vagyok az a nimfós tipus. És jó volt, persze a férjem nagyon óvatos volt, úgy bánt velem mit amikor elvette a szüzességem :)
2012. jan. 10. 11:32
14/25 A kérdező kommentje:
De jó! Végre egy ellenpélda! Olyan jó ezt olvasni! :D
2012. jan. 10. 11:36
15/25 anonim válasza:
Nekem elég nagy volt a külső belső gátsebem, mégis csak 3 hetet pihentettük a dolgokat. első alkalom szörnyű volt, de utána már egészen meglepően jó volt a sex!!
2012. jan. 10. 12:03
16/25 anonim válasza:
Még tátmetszés se szükséges ahhoz, hogy eszedbe se jusson a szex:D Csak gondolj bele! ott lenn, fog kibújni egy kb. 10 cm széles buksi... Közben feldörzsölődik a hüvelyed, hajszálrepedések keletkezhetnek rajta, amellett a babád 3 óránként éjjel-nappal enni kér...
A fő ok, pedig a méheden tátongó nyílt seb, amit a lepény hagy maga után.
2012. jan. 10. 12:06
17/25 anonim válasza:
Nálunk épp ellenkezőleg volt, nekem még a méhszájamat is varrták, a gátmetszésen kívül még repedtem is, mégsem vártuk meg a hat hetet. Sőt, az orvos a hat hetes kontrollon tőlem megkérdezte, hogy sikerült e már az együttlét a férjemmel, nem volt e gond? Ezt csak tőlem kérdezte? Ráadásul a gyereket szoptattam, fáradt voltam, mégis eszembe jutott a szex...Szerintem ez egyén függő.
2012. jan. 10. 12:39
18/25 anonim válasza:
nekem császárom volt.
kb 5 hétig eszembe sem jutott a sex kb, annyira elfáradtam a baba körüli teendőkben+a hasi seb kb 3-4hétig nagyon fájt mozgásnál. aztán 5-6hét között már erőre kaptam s vágytam rá...(elég aktiv sexuális életet éltem/éltünk mindig is)
6hét leteltével a kontroll után mikor mondta a doki h minden ok, akkor együtt voltunk s nagyon jó volt. szerencsére azóta is. persze egy gyerkőc mellett (aki már 19hónapos) ritkultak az együttlétek, most 33hetes vagyok, heti 1-2x vagyunk együtt, de ez is elég per pill, mert tényleg minden este tiszta hulla vagyok már..a nagy után rohangálni+a nagy pocak.
hidd el, ki lehet birni a 6hetet, s ki is kell!!!nem vicc azért...ha mégis nekiálltok akkor mindenképp gumival, de én nem kisérleteznék amig a doki áment nem mond rá...
:)
2012. jan. 10. 12:45
19/25 A kérdező kommentje:
Köszi! Remélem én szülhetek természetes úton és utána hamar javulok...
2012. jan. 10. 13:09
20/25 anonim válasza:
Az első hetekben szerintem a szex lesz az utolsó amire gondolsz. Örülsz ha végre beesel az ágyba aludni :D Új helyzet, meg kell szokni, hogy már hárman vagytok, meg kell ismerni a pici szokásait, mikor mi baja... Plusz a gátseb tényleg fáj, nekem nagy vágásom volt, és 6 hétig nem bírtam ülni, véreztem is addig, meg a "nagydolog" se ment túl könnyen.. Mi 7 héttel a szülés után csináltuk először, akkor fájt nagyon, de a következő alkalommal már nagyon élveztem, nem volt semmi gond :) Azóta is jól haladunk, volt is mit pótolni, mi a 9 hónapot végig "pihentük"... Nem mertük, mert előtte volt egy vetélésem, nem mertünk kockáztatni semmivel, még ha veszélytelen is lett volna a szex. Egyébként van, hogy most is fáj még a vágásom, ha nagyon kimerülök fizikailag, vagy ha front van. 4 és fél hónapos a lánykám. De neked több szerencsét, kisebb vágást kívánok és csodás a terhességet, élvezd ki minden pillanatát!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!