Kismamák, akik méritek a haskörfogatotokat, válaszolnátok?
Hány cm-t nőtt a hasatok az utolsó trimeszterben? Én minden héten megmérem, és nekem a 28-29.héten lett 104,5-105cm, és már 35hetes vagyok, és azóta is 104,5-105cm között van a mérőszalag. Nektek is így volt, vagy folyamatosan nőtt?
A baba is 30hetesen még normál méretű volt, 34hetesen már úgy mondták "nem lesz nagy". Kicsit aggódok,hogy nehogy nagyon leálljon, vagy lelassuljon a fejlődésben-hízásban.
Hát - sajna én is úgy jártam mint a második válaszoló, nekem a második kisfiam lett elég kicsi- és vele pont ez volt, hogy 30-32hetesen még teljesen hozta az átlagot- 1600-2000grammot, és utána alig-alig hízott, mindössze 2600grammal született. Ezért aggódok csak- nehogy megint ez legyen. :)
Az első gyerekem az teljesen normális súllyal 3.6kg-mal született, vele nem volt ilyen gond.
A kicsi is inkubátorban volt egy-két napig és infúzión, olyan kis gyenge volt- de ez az átmeneti állapot nem tartott sokáig, azóta nagyobb csibész már, mint a nagytesója. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!