Aki csak édes ízeket kívánt annak milyen nemű gyermeke született?
Figyelt kérdés
Én a két kisfiammal egyáltalán nem kívántam az édeset,csak a sósat,csípőset. Most újra babát várok és mindenben az édeset enném,innám. Lehet kislányra gyanakodni? Ki hogy volt az ízekkel? Köszi.2012. jan. 8. 18:30
1/18 anonim válasza:
én a fiamnál ettem édeset, a lányomnál rá sem bírtam nézni
2/18 anonim válasza:
Én az édeset kívántam végig, fiaim lettek!
3/18 zkriszti3 válasza:
Édesnél fiam született, olajos halnál lányom.
4/18 anonim válasza:
sós és magyaros kajáknál mindkétszer fiam lett. Gyümölcs és édesség evésnél kiscsajom:)
5/18 anonim válasza:
Érdekes :) terhességem elején meg még most is csak a savanya, sós kaják, most az édeset kívánom a cukor terhelés óta, kislányom lesz elvileg :)
7/18 anonim válasza:
a lányomnál csak édeset kívántam.Most a második babánál,csípőset,és savanyút,még nem tudjuk mi lesz. :)
8/18 anonim válasza:
kislány, és az édeset kívánom. 36 hetes kismama
9/18 anonim válasza:
Kisläny.Jegkremen eltem egesz nyäron.:)
10/18 anonim válasza:
Párom zsákszámra hordta nekem a csokikat. Bármilyen fajtát meg bírtam enni és bármennyit. :)
Kislányunk van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!