Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pocakkérdés? Mikor lesz már...

Pocakkérdés? Mikor lesz már olyan "igazi" kismamis?

Figyelt kérdés

21 hetes vagyok (első babás) és mindenki azzal nyaggat, hogy alig van hasam. Igazuk van, mert ha úgy öltözöm simán le is tudnám tagadni. 60 kg-ról indultam és 3 kg-t híztam. Uh-n minden ok, mocorog a baba minden nap.

Mikor kezd már igazán látszódni?

2012. jan. 7. 11:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én a negyedik babámat várom 33 hetes vagyok és tegnap a nőgyógyász várójában össze futottam egy ismerőssel akivel mellesleg mindennap találkozom és azt kérdezte hogy "talán babát várok?"mikor megmondtam neki hogy hány hetes vagyok leesett az álla.Nekem a 25. hét környékén kezdett kerekedni a pocim,még mindig a régi ruháimat használom csak engedtem a gumin egy kicsit(a farmereket már nem tudom fölhúzni)még csak egy ember vette észre rajtam hogy babát várok,simán el is titkolhatnám.Engem az idegesit hogy nem híztam még semmit és senki nem akarja elhinni azt gondolják hazudok.Már azt gondoltam hogy hazudok egy kb 10 kilót hogy békén hagyjanak:-)Én is tudom hogy nem kéne foglalkozni velük de még is bosszant.

33hkm

2012. jan. 9. 13:30
 12/12 A kérdező kommentje:
Huu, akkor úgy látom nem csak én vagyok körülvéve ilyen emberekkel :)
2012. jan. 9. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!