Jóslónál, igazi fájásnál kőkemény a has, feszül és fáj közben?
Figyelt kérdés
2011. júl. 19. 17:41
1/5 anonim válasza:
Ha csak keményedik a hasam, akkor kőkemény, feszül, és nagyon kellemetlen. Jóslónál ugyanez + menstruációs fájdalmam is van mellé (fáj az alhasam, derekam, stb). Pont olyan, mint amikor még menstruáltam, csak még befeszül a hasam is hozzá. Hullámokban jön, aztán elmúlik. Nincs benne rendszer, egy nap többször van, össze-vissza.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi!
2011. júl. 19. 19:42
3/5 anonim válasza:
Nekem csak keményedett, de a CTG 80-100-as fájásokat mért, szóval görcsök nélkül is van jósló fájás.
Sőt, az első szülésemnél bent voltunk a párommal CTG-n, nagyban nevetgélünk, mikor a doki megállapította, hogy ilyen erős fájásokkal lehet, hogy megyünk is át a szülőszobára. És én a keményedésen kívül semmit nem éreztem.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi neked is! De keményedés akkor mindig van.
2011. júl. 20. 19:13
5/5 anonim válasza:
Első vagyok. Van, de nem arra figyelsz olyankor, hogy keményedik, hanem, hogy fáj lent. Nem a keményedésen van a hangsúly, így nem olyan feltűnő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!