Mitől kőkemény a hasam?
Figyelt kérdés
nem görcsöl és nem fáj,de szinte mindig kemény,ha pedig lépek akkor rettenetesen húzódik a szemérem csontomnál.szedem a magnerotot de úgy néz ki nem segit.Ja,és ha fekszem akkor nem kemény de majdnem minden más esetben az.:(
29 hetes vagyok és óriási a pocakom.
2011. jan. 11. 17:24
1/4 anonim válasza:
Az enyém is kemény volt, most is az, 38 hetesen.
Magnerotból többet is szedhetsz, azt hiszem 6 db/nap.
Én Béres Egészségtáras Magnézium + B6-t szedtem, napi kettőt.
2/4 Renbaba válasza:
A haskeményedés addig normális, ameddig kevés ideig tart! Mivel Neked ilyen gyakori, azt javaslom beszélj az orvosoddal! Nekem is keményedett a hasam,és most is,én régebben szedtem a Magne B6-ot, napi 3x2-őt! Pihenj sokat, és szedd a magnéziumot, ha pedig nem múlik el, akkor feltétlen keresd fel az orvosodat!
36 hetes kismama
3/4 A kérdező kommentje:
nem olyan keményedés mint mikor mondjuk beindul a szülés és fájásai vannak az embernek,nem az első terhességem,nem is a második de egyikkel sem volt ilyen kő a pocakom.igyekszem majd többet pihenni,amugy csütörtökön megyek orvoshoz.köszönöm a válaszokat.
2011. jan. 11. 18:31
4/4 anonim válasza:
Hasonlóképpen nálam is feszül, szinte "kopogtatható" állapotba kerül a hasam, ha jövök-megyek, ülök, ezért tanácsos kicsit időnként lefeküdni, hogy ne legyen ekkora terhelés alatt. Magne B6-ot szedek 3x1 egy jóideje, de úgy látszik ezzel jár. Fekvésnél szépen megpihen, "elernyed", azután mehet tovább minden... Ne engedd, hogy nagyon elfáradj, mindenképpen iktass be egy rézsútülést vagy fekvést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!