Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 33 hetesen 2 napja kőkemény a...

33 hetesen 2 napja kőkemény a hasam, mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
Úgy érzem szétdurranok, alig kapok levegőt, nem keményedik a hasam, hanem mindig kemény, fáj a derekam, eddig nem volt ilyen, és nem akar elmúlni. Mit tanácsoltok? Ugye nem akar még kibújni? Lehet ez attól, hogy sokat idegeskedek? Tegnap szó szerint kidobott a párom...:( Mit tegyek, ha a pihenés és fekvés sem segít?
2009. aug. 21. 15:05
 1/3 A kérdező kommentje:
Ja és a pici is nagyon mocorog, meg sem áll, úgy érzem szétrúgja a hasamat... Nagyon félek és teljesen egyedül vagyok.
2009. aug. 21. 15:08
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia. Szintén 33 hetes vagyok hasonló gondokkal. Ezt tegnap kérdeztem:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

Hát érdemi választ hogy más tapasztalt-e ilyet nem nagyon kaptam. Viszont azt tudom hogy tegnap jól belaktam, erre nem is gondoltam, és nálam lehet hogy attól volt. Bár ettől függetlenül is érzem a derekamat, ami elvileg normális, valamint sokat keményedek. Pihenek és magnéziumot szedek.

Neked lehet a sok idegeskedéstől. Nagyon sajnálom ami történt, de próbálj nem idegeskedni mert csak ártasz vele. Vegyél be magnéziumot, 1000mg-ig nyugodtan bevehetsz és pihenj, mást nem tudok javasolni.

Remélem jobb lesz.

Minden jót kívánok!!

2009. aug. 21. 16:11
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, próbálok nyugodt maradni, bár nem könnyű... De olyan elviselhetetlen, enni is alig bírok, aludni meg pláne nem. Ja és az előbb barnáztam is picit, nem túl bíztató. Köszi mégegyszer, csak megijedtem, nehogy baj legyen, pont most, amikor nincs segítségem.
2009. aug. 21. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!