Szinte egész nap kőkemény a hasam. Ez, ha jól tudom, nem a tipikus keményedés, mert akkor hirtelen bekeményedik, úgy marad pár másodpercig, majd ismét elernyed, igaz? Így, hogy egész nap kemény, ez jelenthet bajt?
Szia
Hát nem feltétlenül jó. Feltétlenül beszélj a dokiddal. De próbálj meg egy kis magnéziumot bevenni és nézd meg a hatását.bár a 32. héttől nekem is feszesebb volt a hasam de nem kimondottan kemény bár nekem a 33. héten be is indult és csak a 36.-ig bírtuk. Szerintem hívd fel a dokid.
Üdv 3gy anyuka
Nekem is ez volt a 30. hét végén. Egyik este bekeményedett és másnap estig úgy maradt. Ekkor már hívtam a dokit, mert láttam hogy nem akar elmúlni. Mondta hogy irány a kórház. Ott kaptam infúziót, meg gyógyszereket és attól elmúlt. Nagyon féltettem a babám. Azt mondták hogy ez görcs, akkor is ha nem érzel fájdalmat, a méhed görcsöl ami fenyegető koraszüléshez vezethet, amit egy pont után nem fognak tudni visszafordítani. Nem akarlak ijesztgetni, de még pár hetet benn kéne maradnia annak a babának. Mindenképpen keresd fel a dokid, nehogy gond legyen. Ha kórház is lenne a vége, Karira már tutira otthon lehetsz!
Vigyázz magatokra és írj hogy mi volt!
36 hetes km
Köszi a válaszokat, Lányok!
Csak elmentem a dokihoz, a méhszáj tartja magát (3100). A kezdetektől fogva ennyi. Babónk jól van, a doki csak a seduxen adagomat emelte meg egy kicsit. Meg sokat kell pihennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!