Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Más is fél a szüléstöl és az...

Más is fél a szüléstöl és az utáni élettöl?

Figyelt kérdés
30 hetes kismami vagyok. Este alig tudok el aludni, mikor eszembe jut a szülés és az utána következő élet. Álltalában mindent megtudok oldani segitség nélkül, elég talpraesettnek tartanak. De a szülés és a babázás nyomaszt napok óta. Nem is tudok erröl beszélni senkivel, ugysem értenének meg. Nagyon vártam , hogy babás legyek , 3 évet vártunk és most nem ismerek magamra. Más is van így ezzel?
2012. jan. 7. 10:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szaisztok! Én a második babát várom és én is borzsztóan rettegek. Az elsőnél nem féltem,csak izgatott voltam,de most már tudom milyen a szülés. Ez természetes,vagy csak én vagyok parás?
2012. jan. 7. 15:48
 12/16 anonim ***** válasza:

az elsőnél féltem picit a szüléstől,olyan egészséges szinten.mivel még nem tudtam milyen érzés,így az ismeretlentől nem igazán tudtam annyira félni.a szülés utáni élettől egyáltalán nem féltem.most a második terhességem alatt az elejétől fogva rettegek a szüléstől,és ahogy telik az idő,egyre jobban félek.a szülés utáni élettől inkább csak tartok egy picit,mivel az első babám 20 hós.tartok attól h 2 picivel hogy fogok boldogulni,meg h a nagy nem e lesz féltékeny meg ilyenek.kérező ha van kedved beszélgetni írj privit.

23+1 hetes kismami

2012. jan. 8. 10:54
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem kell attól félni h mindenáron tökéletesnek kell lenned. Miután megszületett amit mondanak h az első 6 hét gyilkos, ez igaz. Boldog vagy nagyon és ez segít, de olyankor csak az ellátásról szól minden, a babának gyakorlatilag minden mindegy, nem nagyon kommunikál veled, bármennyire is szeretnénk bele képzelni, úgyh nem tudod elrontani :D. 6 hét után meg már rutinos leszel 3 hónapos kortól pedig a világ legédesebb teremtése és a legtöbb már jó alvó is.
2012. jan. 9. 16:15
 14/16 anonim ***** válasza:
Amelyik babát szeretik a szülei nem lehet elrontani. Pláne nem 1 éves kora előtt, mert nem tudja még mi az a manipuláció, azért sír mert valami kell neki. És akkor jöhet a sakkozás h valyon mi baja, de ne izgulj, vagy éhes, vagy fázik, vagy melege van, vagy azt akarja h felvedd vagy azt akarja h hagyd békén, esetleg megijedt, bekakilt, bepisilt, fáradt vagy csak simán nyűgös. :D
2012. jan. 9. 16:18
 15/16 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat! Nagyjábol pont ezektöl a dolgoktol félek! De mostmár kezd terhessé lenni a terhesség. Ugyhogy jöjjön aminek jönnie kell!

2012. jan. 9. 18:07
 16/16 anonim ***** válasza:

Nekem sajnos 22-23 hetesen volt egy szülésem-vetélésem. Nem részletezném. Elötte nem féltem ennyire mint ezek után. Félek, hogy ez a babám is korábban jön világra. Bárcsak már a kezemben tarthatnám egészságesen. Ha sikerült volna most a kislányom 7 honapos lenne :(. Most is juliusra vagyok kirva, csak valahogy ki kellene huzni addig, és megtapadna addig rendesen, mert ez a babám is tök egészséges.

Hidd el mindenki fél az ismeretlentöl. Drukkolok, hogy minden rendben legyen nálatok.

2012. jan. 10. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!