Hogy tetszik nektek az Áron név?
Figyelt kérdés
Eddig eszembe sem jutott ez a név,de pár napja nagyon megtetszett.Mi a véleményetek róla?Nem egy elcsépelt név?2012. jan. 7. 07:23
11/20 anonim válasza:
Nálunk is szóbajött ez a név , de nekem a Bármiáron jut mindig eszembe rola. Pedig egyébként szép egyszerü név!
12/20 A kérdező kommentje:
Ez aranyos :) De ennyi erővel mindet lehetne így csúfolni,gúnyolni.
2012. jan. 7. 10:47
13/20 anonim válasza:
Szia. 28 hetes kismama vagyok, es kisfiunk lesz, akinek ez lesz a neve, de mivel nem Magyarorszagon elunk, igy angolosan lesz> Aaron, es kiejtve is egesz mast mint az Áron. Szerintem gyonyoru nev, nekem nagyon tetszik.
Bar en ezzel ugy vagyok, hogy nem masok velemenye a fontos hanem az hogy nektek melyik nev tetszik igazan.
14/20 anonim válasza:
Az én kisfiam Áron. :-) (rajta kívül még 3 Áron van a faluban) Ennek ellenére nagyon tetszik ez a név nekem.
15/20 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik. Mikor terhes voltam az Áron és a Gergő tetszett a legjobban. Viszont lányom lett....
Szerintem egyáltalán nem elcsépelt név.
16/20 anonim válasza:
Nálunk van egy 11 éves Áron, Át Árcsinak becézik :D Olyan, mintha Archibald lenne.
17/20 anonim válasza:
Az én fiam is Áron, de mi nem becézgetjük, az ő beceneve nem a nevéből ered. Apukám szokta viccesen Bármiáronnak hívni néha, de ez nem zavar. Szerintem ez olyan név, amit felnőttként sem kell majd szégyellnie. Nem bántuk meg.
18/20 anonim válasza:
Szerintem szép! Mi is gondolkodtunk rajta, de nem illik a vezetéknévhez. Én 2 Áront ismerek (egy gyerek és egy felnőtt) és mindketten nagyon aranyosak, biztos ez is számít. Olyan nevet pedig nehéz találni, ami nem "elcsépelt", hiszen mindenkinek van több száz férfi ismerőse, ezek közt igen nagy valószínűséggel fordulnak elő a legkülönfélébb keresztnevek... Nálunk ez nem szempont.
19/20 anonim válasza:
Nekem lányom van, de a nővérem fia Áron.Nekem nagyon tetszik a név,jó választás!!!
20/20 anonim válasza:
Az en fiam is Aron a dedapja utan kapta ezt a nevet. Roni-nak Arcsi-nak lehet becezni, de mi nem becezzuk, sot nekem nem is tetszenek ezek a becenevek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!