Hogy tetszik nektek az Áron név?
Figyelt kérdés
Eddig eszembe sem jutott ez a név,de pár napja nagyon megtetszett.Mi a véleményetek róla?Nem egy elcsépelt név?2012. jan. 7. 07:23
1/20 anonim válasza:
Nem elcsépelt,de nem tetszik.
Van egy a családban,és megszoktuk már,de nem adnám a gyermekemnek. Rajta kívül (5 éves kisfiú) még egy Áront ismerek, aki már felnőtt és slussz.
2/20 anonim válasza:
Mstanában elég divatos.
Nekem nagyon nem tetszik, a férjem mindenképp ezt a nevet szerette volna a fiúnknak. De nyertem...
4/20 anonim válasza:
Szerintem is szép név. Felénk egyáltalán nem elterjedt, itt mindenkit Zéténynek, Botondnak, Kadosának, Bendegúznak hívnak szinte a 0-3 évesek között.
5/20 A kérdező kommentje:
Igen ezek a nevek mostanában nagyon divatosak...
2012. jan. 7. 08:58
6/20 anonim válasza:
Hát akkor hely függő:) Nekem most az utóbbi 1 évben 5! ismerősömnek lett Áron nevű gyereke. Nem tudom miért, vagy miért pont itt halmozódtak így fel:) Amúgy szép név, nekem a bajom hogy mindig beugrik az Áron Áron bármi áron, vagy olcsó áron akciós áron...stb. de ez az én hülyeségem, illetve hogy lehet becézni?
7/20 A kérdező kommentje:
Ez tényleg jó kérdés!!
2012. jan. 7. 09:23
9/20 anonim válasza:
Szép, egyszerű! Becézni max. Árni, Roni, Árcsi, de passz! Nekem sajnos nincs Áron nevű ismerősöm, hogy ebben segítsek!
10/20 anonim válasza:
Árni Roni? Hát ez olyan mintha kislány lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!