Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 13 hetes vagyok és magas...

13 hetes vagyok és magas kockázatú HPV-t diagnosztizáltak. Mire lehet számítani?

Figyelt kérdés

2012. jan. 6. 16:44
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell aggódnod a baba miatt, semmilyen hatással nem lesz rá, természetes úton is megszülethet, amennyiben nem lesznek szemölcseid a szülés idején.
2012. jan. 6. 17:09
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg le is győzheti a szervezeted, de egyébként sem lehet semmivel kezelni terhesség alatt. Így csak várni tudsz, mást nem tudsz tenni.
2012. jan. 6. 19:21
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj! Nekem mikor megfogant a pici babám már meg volt a műtétem időpontja(magas rizikójú HPV fertőzés súlyos fokú cytológiai atípiával). De ragaszkodtam a babához így a doki elhalasztotta a műtétet. Elmagyarázta, hogy a babára ennek semmi hatása semmi veszélye nincs csak engem kell mindig figyelni. 3-4 havonta kell kolkoszkópos vizsgálat és cytológiai kontroll. Ha bármi baj lenne és sűrgős lenne számodra a műtét akkor a 16. hét után elvégezhető egy conisatio, de ez már a legrosszabb eset.

Engem szószerint megmentett a babám. Az első 3 hónapos kontrollom eredménye azt mutatta, hogy a vírusnak nyoma sincs. A kisbabára koncentrált a szervezetem, a baba kivonta a tápanyagot amire neki szüksége volt a fejlődéshez, a vírus pedig így elhalt.

Szóval tényleg nincs miért aggódni és boldog babavárást kívánok Neked.

36 hetes kismama

2012. jan. 7. 03:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!