Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Dopegyt-et és a cordaflexet...

Dopegyt-et és a cordaflexet szedek magas vérnyomásra. Egyszerre lehet bevennia kettőt vagy kell közte pár óra szünet?

Figyelt kérdés
2011. dec. 28. 14:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Én egyszerre vettem be .
2011. dec. 28. 15:13
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi. Leírnád, hogy te mennyit szedtél és mennyiről mennyire vitte le neked és kb mennyi idő alatt?

A dopegyt-et lassan 1 hete szedem 2*2, a cordaflexet 2*1 ma kezdtem. Jó lenne, ha már hatna :-/. 135-142- körüli a vérnyomásom.

2011. dec. 28. 15:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem min. két óra különbséggel kellett annó szednem őket, de a terhesség végére már tíz szem gyógyszert szedtem.Dokit kérdezd meg.
2011. dec. 28. 21:50
 4/4 anonim ***** válasza:

nekem 175/110 ről tudták levinni 135-140/90,95 ennél lejjebb

nem tudták vinni ,3×1 Dopegyt, 2×1 cordaflex azt szopogatnom kellett, 3×1 depressan,meg még 3×1 valamit szedtem de annak már nem tudom a nevét.A 36.héttől szedtem,de végig kórházban voltam,figyeltek hogy ha megjelenik a fehérje a vizeletben rögtön szülünk.Az szerencsére nem lett,de így is a méhlepény nem bírta a 38. héten megszületett a lányom.Most 3 hónapos,de a dopegytett még mindig szedem.Az első voltam. Boldog baba várást, könnyű szülést!

2012. jan. 1. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!