Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor es mitol kemenyedik a has?

Mikor es mitol kemenyedik a has?

Figyelt kérdés
28 hetes kismami vagyok, es kb. 3-4 napja eszrevettem, hogyha lehajolok, vagy valamilyen fizikai munkat vegzek (pl. takritas)bekemenyedik par masodpercre a pocakom a koldokom kornyeken. mely lelegzetet veszek parszor, s elmulik. fel kellene keresnem a dokit? egyebkent minden rendben. itt ott magneziumot is szedek 250eset. lehet attol a kemenyedes, hogy intenzivebben novekszik a babam, kicsi a helye, stb?
2008. márc. 31. 10:36
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia, nekem is keményedik a hasam mostanában (24 hetes múltam), nekem is akkor ha leülök vagy felállok, néha nyugalomban is. Még az én kérdésemre sem válaszoltak, hogy fel lehet-e cserélni a tablettát az ivóoldatra (abban több magnézium van, plusz mégsem tabletta, hanem oldat, a sok vivőanyag nélkül). Válaszommal nem segítettem sokat, de azt gondolom, hogy belefér ez a kis keményedés, a dokim nálam sem talált semmit, ami okozhatná, így biztosan normális dolog. nekem mostanában, amikor hirtelen el kezdett keményedni nőtt egy látványosat a pocim, ezért józan ésszel azt gondolom, hogy a méhünk növésére mi egy kicsit érzékenyebben reagálunk. A keresőben nagyon sok hasonló jellegű kérdést találtam, sok kismama küzd ezzel a "problémával", a legtöbben azt írták, hogy belefér a dolog. neked mi a véleményed az ivóoldatról???

Boldog babavárást és keményedés mentes heteket!!!

2008. márc. 31. 11:16
 2/2 anonim ***** válasza:

Hogy mikortól, az egyénenként változó, akár már a tehesség legelején is.Hogy mitől? A méhösszehúzódásoktől, vagyis a méh izommunkájától, ami nem terhes állapotban is fennáll, csak nem érzed, mert nagyon kicsi a méhed.Most meg ugye?Nyúlik, nő babóval együtt.

A magnézium pont erre van, ellazítja a méh izomzatát,nekem rendszeres szedésre írta fel a doki.

2008. márc. 31. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!