Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamáknak ingyenes a fogásza...

Kismamáknak ingyenes a fogászat? Értem ezalatt a fogkő leszedést, tömést.

Figyelt kérdés
2012. jan. 6. 09:46
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

És te hol voltál először, ahol azt mondták neked, h 100000Ft?

Igen, tudom, hogy a klinikára beutaló kell, de azt a világért nem adnak sehol, nem tudom miért...

2012. jan. 6. 19:14
 12/15 A kérdező kommentje:
És ott helyben megmondták, hogy van amiért fizetned kell?Vagy te kérdezted?
2012. jan. 6. 19:14
 13/15 anonim ***** válasza:
A saját körzeti orvoshoz mentem el és megnézte, h mi a helyzet a fogaimmal és közölte, h mi mennyibe fog kerülni.Kíváncsiságból leírattam egy papírra vele.
2012. jan. 7. 11:57
 14/15 anonim válasza:
Már mért lenne nekik ingyen a fogászat? Ők különbek, mint a többi emberek?
2012. jan. 17. 17:16
 15/15 A kérdező kommentje:

Hát pedig barátom, jobb, ha hozzászoksz, hogy a kismamáknak ingyenes!!!!

És nem azért, mert különbek másoknál, pusztán az állam úgy döntött anyagi megfontolásból, mivel a kismamák kiesnek a munkaerő piacról-úgy mint a nyugdíjasok, nekik is ingyenes- no meg azért, mert a terhesség alatt a baba elvonja a calciumot, és jobban kell odafigyelni a megelőzésre, kezelésre, stb...

2012. jan. 18. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!