Fogászat 32 hetesen?
Figyelt kérdés
letört a fél fogam ma,ami nagyon csikarja a nyelvem de nem ettől félek hanem ha nem csináltatommeg amig meg nem szülök ami még 2 hónap addig szétrohad és huzzni kell.mehetek fogászatra ilyenkor koronát teteni rá vagy fogfelépitést valami ilyesmit csinálni mert pont látható helyen lett egy fél fogam2010. márc. 26. 18:48
1/4 anonim válasza:
Szerintem jobb ha most elmész,a doki tudni fogja mit hogyan kell csinálni.Mert utána nem elég hogy romlani fog,de már nem is lesz ingyenes az ellátás.Én is az elkövetkező hetekben készülök,meglazult a tömésem.
első babámmal szinte végig jártam fogorvoshoz
2/4 anonim válasza:
mindenképp most menj, utána időd sem lesz...
3/4 anonim válasza:
Ugyanez volt a problemam 2 hete, azota mar megcsinaltak, minden rendben van/volt. 30 hetes km
4/4 anonim válasza:
Nyugi, a fogorvos tudja mi a dolga ilyenkor, csak olyat csinál amit lehet, ha olyan beavatkozás van, ami röntget igényel az szokták elhalasztani. Én a 32. héttől nem dolgozom, akkor letötött nekem is a fogam, mikor elmentem megkérdezetem, hogy a többi is meglehet-e csináltatni most, mert van rá időm. Így szépek lettek a fogaim, mire jön a baba :) 38 h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!