Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Gyakorlott (tavaszi babás)...

Gyakorlott (tavaszi babás) Anyukák! Milyen ruhákat kell venni a babának?

Figyelt kérdés
Május közepén szülök! Első baba lesz. Nem igazán tudom, hogy miket kellene vásárolnom.Olyanokra gondolok, hogy miből legyen több hosszú vagy rövid ujjú bodyk-ból? Kell-e neki harisnya, vékonyka kabát, kocsikabát stb?
2012. jan. 6. 09:14
1 2
 11/11 xStefix ***** válasza:

Én is 62-est vettem, pedig kicsi volt a lányom. Szerintem érdemesebb ebből (többet) venni, mert ez tovább tudod használni. Persze 1-2 56-ost is lehet, ha szeretnél, "kimenősnek", de ilyen pici babát még úgyse a divat szerint öltöztetsz. A legfőbb a kényelem.

Nem tudom, milyen lesz az idei tavasz-nyár, de szerintem érdemes inkább vékonyabb ruhákat venni, amiket rétegesen is rá tudsz adni, ha hűvösebb lesz. Jól kombinálható, rövid és hosszú ruhákat is szerezz be. Amíg a pici csak fekszik, érdemesebb egyberészest adni rá, hogy a derékrész ne zavarja (body, rugi). Harisnya szerintem neked nem kell, de zoknit szerezz be, esetleg 1-2 vastagabbat is. (Tudod, az első hetekben még nem kielégítő a hőháztartásuk.) Kabát, kocsikabát helyett én most még inkább picit vastagabb rugit vagy zsákot vennék, az megint kényelmesebb. Vannak olyan egyberészesek ("macibundák"), amik vékonyabbak, mint az overáll, de hasonló kiképzésűek.

2012. jan. 9. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!