25 hetes kismama vagyok és főiskolás. Szerintetek be merjem vállalni a tavaszi félévet? El tudok majd járni az órákra?
Ez millió dologtól függ...Nem te lennél az első...
Milyen messze van a suli, hogy tudsz odautazni, a végén lenn-e valaki, aki menne veled, milyen időközönként mennyit kell ott lenni, milyen az egészségi állapotod-és hogy milyen lesz, azt meg úgysem tudod...
Szóval ez a te döntésed.
Én nem vállatam be, mert pont az államvizsga napjára voltam kiírva, veszélyeztetett voltam vérzéssel, a suli 300 kmre van és nem volt kísérőm. De ha közelebb lett volna a suli, simán belevágok
Ez tényleg függ attól, hogy milyen képzésben tanulsz és hol. Nappali, levelező, esti vagy távoktatás. Hol van a suli a lakóhelyedhez képest. Valamint, hogy a tanárok hogy állnak hozzá.
Én 26 hetes vagyok, DE távoktatás (ami azt jelenti, hogy neten csinálom a feladatokat, csak vizsgázni kell bejárni) angol szak. 100km-re lakom az intézménytől. Május 11-re vagyok kiírva jun. 3 pedig államvizsga. Sikerült megbeszélni a tanszéken, hogy szept 3-án is lesz államvizsga, így én tudom csinálni ezt a félévet is.
Köszi a válaszokat, tanácsokat. Levelezős vagyok és kb.50km-re van a suli.Kocsival járok, hogy ne kelljen annyit gyalogolni a buszmegállótól a suliig. Egyszerűen nem tudom mit tegyek. Az a helyzet, hogy már csak ez a félévem lenne. Úgy gondoltam, hogy megcsinálnék minden tárgyat ami még hiányzik és akkor már csak az államvizsga maradna. Ezt eltenném a következő félévre.Ekkor már "csak"erre kellene készülnöm, ez talán a baba mellett is menne itthon, viszont ha elhalasztom ezt a félévet és csak ősszel csinálom az államvizsgával együtt az szerintem sok lenne + a baba mellől órákra sem tudnék eljárni (most még azért könnyebben megyek).
Amúgy május 20-ra vagyok kiírva.
Szia! Szerintem vágj bele! Lehet egyéni tanrendet kérni, és akkor a vizsgákat is előbbre tudod hozni! Én is ezt csináltam, kérvényt kellett írni, és a vizsgaidőszaktól függetlenül lehetett vizsgáznom!
Sok sikert, és boldog Babavárást!
( Babával már sokkal nehezebb megoldani, főleg ha nem is a lakhelyeden van a suli! )
Szia!
Én is fősulis vagyok,levelezős másoddiplomán végzős!
Én a tavaszi félévemet megcsinálom,csak az államvizsgát csúsztatom el egy kicsit!Én 80km-re lakom a sulitól én is kocsival járok,szerintem ezt be lehet vállalni.
Május 13-ra vagyok kiírva,addig szeretném letudni a vizsgákat is!
Szerintem meg tudod csinálni a félévet!
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!