Ti mikor szereztétek be a baba dolgait?
Figyelt kérdés
Nálunk lehet, hogy holnap hozzák a kis ruhákat meg a babaágyat. Egyesek szerint korán van (a páromat is beleértve) szerintem pedig nem. Nem lesz összeszerelve, csak itt lesz. Én csak a kis ruhákat akartam elhozatni, hogy válogat hassak, de akkor már hozzák a kiságyat is. Szerintem nincs korán, főleg hogy beállítva se lesz. Szerintetek?
25 hkm
2012. jan. 5. 08:30
21/22 anonim válasza:
Szerintem nincs korán én is 25+2 napos vagyok és már minden megvan a babának úgy voltam vele,hogy inkább legyen meg minden amíg tudok mozogni :).Mert később sokkal rosszabb lesz még vásárolgatni menni.
A ruhákat kezdem majd átválogatni meg kimosni vasalni.
22/22 A kérdező kommentje:
Úgy is lesz, később nagyobb pocakkal tuti nehéz lesz mozognom :(
2012. jan. 5. 17:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!