Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti mikor szereztétek be a...

Ti mikor szereztétek be a baba dolgait?

Figyelt kérdés

Nálunk lehet, hogy holnap hozzák a kis ruhákat meg a babaágyat. Egyesek szerint korán van (a páromat is beleértve) szerintem pedig nem. Nem lesz összeszerelve, csak itt lesz. Én csak a kis ruhákat akartam elhozatni, hogy válogat hassak, de akkor már hozzák a kiságyat is. Szerintem nincs korán, főleg hogy beállítva se lesz. Szerintetek?

25 hkm

2012. jan. 5. 08:30
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Igen örömet okoz már :) valószínű hogy még egyszer kimosom :D és még kérdezik miért vagyok ideges?????
2012. jan. 5. 09:37
 12/22 anonim ***** válasza:
Én 35 hetes vagyok, de még csak a baba szoba és a kiságy van meg.
2012. jan. 5. 10:16
 13/22 anonim ***** válasza:
Hát, én úgy vagyok vele, hogy alig tudom visszafogni magam. Ami megtetszik, azt megvesszük (játék, csörgő, ruha, sapi, stb), arról nem is beszélve, hogy rengeteg karácsonyi ajándékot kapott a pici.:)) Babakocsit most vettünk, mert beleszerettünk egybe, ami utolsó darab volt. Februárban lesz lakásfelújítás, ha az megvan, utána veszünk bababútorokat. Most 21 hetes vagyok, addigra kb. 27 hetes leszek. De ruhákat pl. folyamatosan szerezzük be, akkor, ha tetszik valami. Nekünk jobb így, mint egybe mindent majd a végén...
2012. jan. 5. 10:54
 14/22 A kérdező kommentje:
Épp most beszéltem tesómmal, hogy akkor hozzák a hétvégén a cuccokat :) csináljam a helyet... a család fele ki fog akadni :) köztük a párom is szerintem majd látjuk
2012. jan. 5. 11:13
 15/22 anonim ***** válasza:

ne izgulj! Én mindent megvettem 24 hétig. De olyan szinten mindent hogy popsitörlőmelegítőtől kezdve minden új találmányt is. bementem egy nagy babaáruházba 2 eladó lány odajött és ezt kérdeznem: mit lehet venni a babának?

Szóval ami csak létezik és babának való azt én 24 hetes korára már össze is raktam. Minden a helyén volt, de pl a légzésfigyelőt meg a párásítót meg levegőtisztítót meg a többi elektronikus digitális kütyüt ami a szobájába kell csak 32. héttől vettem ki a dobozából. (ha hamarabb jönne akkor minden készen álljon) a 36. héten már bedugtam a konektorba is mindent még a konyhába a sterilizálót meg a cumisüvegmelegítőt, mellszívót. Már 32. héttől még a telefontöltőmet is a szülőscuccomba tároltam és csak töteni vettem elő onnan. erre 41. hétre jött:D:D:D:

9 héten keresztül néztük a fürdőszobában a fürdetőszekrényét... Mindent heti 1x kitakarítottam a 32. héttől kezdve:) Szóval szinte bele betegedve vártam:)

Ami létezik a világon azt mind felvásároltam. Később már csak 1-1 dolog volt ami folyamatosan érkezett meg, mert lerendelt termék volt.

2012. jan. 5. 11:42
 16/22 anonim ***** válasza:
Utolsó, magamra ismertem a történetedben, én is ezt csinálom... :D Pedig még csak 21 hetes vagyok... Nem baj, én ezt élvezem, és ami a legjobb, a párom is élvezi! :D borzasztóan várjuk a Picúrt!
2012. jan. 5. 11:48
 17/22 A kérdező kommentje:
Mi is várjuk nagyon a párommal de valamiért nem akarja még hogy legyenek itthon babás dolgok, mi lehet ennek az oka???
2012. jan. 5. 11:57
 18/22 anonim ***** válasza:

14 vagyok!

Az elején engem is próbált volna fogni. Meg hogy még ráér...stb... hát fogtam és mondtam neki, hogy nem neki kell majd dömperként végigszenvednie a nagybevásárlást hanem nekem. Szóval nem miatta vagy a baba miatt vásárolunk be ilyen hamar hanem miattam. Ha már úgy hozta a dolog, hogy szeptemberben született és egy nyáron át vonszolhattam a hatalmas pocakomat...

Bezzeg amint berendeztük a csodahercegnős babaszobát folyton fényképezgette meg mindent be-ki kapcsolgatott:)

2012. jan. 5. 13:44
 19/22 anonim ***** válasza:
még azt hozzá teszem, hogy azért nagyon aranyos volt, mert még a bevásárlás előtt jóval volt valamerre vásárolni és hazajött egy I (L) DADDY-s kiscipővel:) csak úgy, mert meglátta:)
2012. jan. 5. 13:46
 20/22 anonim ***** válasza:
31. hétben vagyok. Semmit, de szó szerint semmit nem vettem még a Picinek. Mondjuk második, de az elsőnek is csak ilyenkor kezdtem vásárolni, mert azt mondták, hogy előbb ki kell venni, mert toxémiás lettem, hát 40- hétre született, ugyan sajnos császárral. Nem mertem, és nem is akartam előbb semmit nézegetni.Ha bármi lenne akkor Apa már tudja, hogy miket kell megvenni, és nagyi mindent ki tud mosni egy nap alatt. Várok a 36. hétig, engem ez nyugtat meg, de mindenki másképpen tudja a dolgokat feldolgozni, és kezelni:) Ezért vagyunk érdekesek mi emberek, szerintem mindent csinálj úgy ahogy Neked jó, és ne azzal foglalkozz, hogy mit mondanak mások. Ez később is egy jó tanács:))) Mindenki mindent jobban tud Nálunk anyukáknál:) Boldog babavárást!
2012. jan. 5. 14:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!