Kinek mikor mozdult meg úgy a baba hogy az apuka is érezhesse?
Mi 27 hetesek vagyunk és max. 1-2 hete érzi a kedvesem is a babónkat és kb. azóta látszik az is,ahogy mozgolódik.:)
Boldog babavárást!
Én is a 21. héten tudtam megmutatni a férjemnek,hogy milyen is az.(Akkor lettem biztos benne,hogy nem a hasi ütőeret érezni kintről,hanem a kis békát.)Aztán a 26. héttől már igen látványos volt,és sokszor a boltban nevetett rám az eladó,hogy balhézik a baba,és ezt ő látja.A hátát,buksiját a mi napig rendszeresen kidugja a pocim oldalán.
Próbálj meg jól kimerülni egy nap,majd nyúlj végig az ágyon,és tedd a kezed a pocidra...olyankor mindig sokkal aktívabbak.
Úgy látom, én nagyon különbözöm itt mindenkitől. 13 hetesen már éreztem a babókát és egy héttel később már az apukája is. A doki is meglepődött, de valóban nem tévedtem, tényleg a Rékát éreztem mozogni. Azt mondta a doki is, a védőnő is, hogy nagyon ritka az ilyen, valószínűleg az átlagnál érzékenyebb vagyok e téren és vékony a hasfalam is. A 18. hét környékén pedig nem csak érezni, hanem határozottan látni is lehetett a kidudorodó lábacskákat-kezecskéket. Na meg a popsiját, amikor amőbázott odabenn, hogy apja simogató keze alá férkőzzön.
Most már komoly veszélyben érzem a bordáimat, amikor épp arra áll a lába, ha meg nem, hát a hólyagomat tapossa, vagy a vesémet rúgja le a kis örökmozgó. Jól látható, mikor mivel kalimpál éppen, kidomborodnak a kis öklei, a talpacskája, a térde is.
25 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!