29 hkm vagyok nem baj ha borotválom a hasamat?
szörtelenitő krémet én nem javasolnám, hisz elég erős vegyi anyagok vannak benne (elmarják a szőrt is ugye)
nekem is lett pár szál, én szemöldök csipesszel szedtem ki.de egyszer mikor kozmetikában voltam akkor le is gyantáztattam, ha már máshol is csináltattam. ezt te is meg tudod tenni otthon pl dm-ben vett gyantacsikkal.
borotválni tényleg nem jó ötlet,mert megerősödik nagyon...
A Babának biztos nem lesz baja ettől, de én sem borotválnám. Nekem egyébként is szőrös a pocim, és most erősödött, sötétedett is a szőr, de nem foglalkozom vele. A dokinak meg mindegy, látott ő már mindenfélét, különben is ez a munkája, nem foglalkozik ilyenekkel szerintem.
Nekem a borotva nagyon felejtős, én epilálni vagy gyantáztatni szoktam még a fazont is.
29h kismama
Nekem van 3 iszonyat fekete szőrszálam, pont a köldököm alatt, mióta terhes vagyok. Azokat mindig leborotválom, mert nagyon zavarnak!
Miért lenne baj? Gondolom lentebb is szőrtelenítesz ha a hasadon sem szereted a szőrt.
Amúgy szülés után kihullik a terhesség alatt nőtt szőr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!