Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7 hónapban vagyok, nagyot...

7 hónapban vagyok, nagyot estem, mire kell nagyon vigyázni?

Figyelt kérdés

A szék mellé sikerült leülnöm, fenékre érkeztem, viszont megütöttem a tarkómat, és azóta szédülök, hányingerem van. Baba mozgolódik, mint rendesen...

Azt viszont nem tudom megcsinálni, hogy elmegyek az ügyeletre, ahol órákat üljek fölöslegesen (?), a nagyobbik baba beteg, őt nem vihetném (nem is tudnám hova tenni).

2012. jan. 4. 16:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Pedig szerintem jo lenne bemenni a korhazba. Egyreszt agyrazkodast kaphattal a leirtak alapjan, masreszt a burok is meg tud repedni ilyenkor. Egyik ismerosomnek volt hasonlo balesete, fenekre esett, aztan kiderult, h megrepedt a magzatburok, eleg nagy bonyodalmak lettek belole. Nem ijesztegetni akarlak, de nem vicc!
2012. jan. 4. 16:29
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Menj be a szülészetre mondd el mi volt és megnéznek!
2012. jan. 4. 16:30
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
ha szédülsz és hányingered van az nem vicc. Nem tudod felhívni az ügyeletet vagy a házi dokidat?
 4/12 anonim ***** válasza:
Szerintem is be kellene menned az ügyeletre. Nem játék. Inkább feleslegesen, mintsem baj legyen belőle!
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha szédülsz és hányingered is van, akkor ez agyrázkódás, de a fenékre eséstől lehet más bajod is, legalább hívd fel a nőgyógyászodat.
2012. jan. 4. 16:32
 6/12 anonim ***** válasza:
Párodat felhívtad, ő nem tud hazajönni?
2012. jan. 4. 16:33
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Inkabb uldogeljel orakat foloslegesen, minthogy baj legyen. En igy gondolm.
2012. jan. 4. 16:35
 8/12 anonim ***** válasza:
56%

Igen, sajnos ez nem hangzik túl jól. Mindenképp kellene, hogy orvos lásson. És egy UH sem ártana.

A normálisabb helyeken előre vesznek, ha gyerek van nálad, ha beteg ráadásul, akkor méginkább.

2012. jan. 4. 17:24
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha a gyermeked elesik és szédül, hányingere van, mit teszel? Naná, hogy beviszed az ügyeletre. Most az egyik gyermeked benned van, hát vidd be magatokat. Kérj meg valakit, hogy segítsen, ilyenkor muszáj. Hiszen szülésnél is szükség lesz valakire aki vigyáz a nagyobbra. Ez most legalább olyan fontos. A fejedről így, terhesen is készíthetnek röntgent, hogy nem pattant-e meg egy ér. Na meg csinálnak egy UH-t, hogy tudd a baba is jól van. Ha elesel, szédülés és hányinger esetén ha nem vagy várandós is a sürgősségire kell menni. Tehát nem orvosi ügyelet, hanem a kórház sürgősségi osztályára kell menned.
2012. jan. 4. 17:49
 10/12 anonim ***** válasza:
Elmentél végül sürgéségire?
2012. jan. 4. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!