Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tegyek? Folyton hányingere...

Mit tegyek? Folyton hányingerem van és hányok is. Minden szagtol rosszul vagyok10. hétben vagyok nincs erom

Figyelt kérdés
2009. máj. 22. 17:03
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha tobb mint otszor hanysz egy nap akkor surgosen menj el az orvoshoz,de amugy is ra lehet kerdezni,nehogy kiszaradj.
2009. máj. 22. 17:13
 2/8 A kérdező kommentje:

ma3szor hànytam de utànna mindig jobb ès tudok inni meg enni is

csak aztàn m,egint hànyok

2009. máj. 22. 17:14
 3/8 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok,bár még csak 8 hetes kismami vok.Semmit nem kívánok,mindentől felfordul a gyomrom,ma meg főleg lehet valami front van.Én is jobban leszek hányás után.Én hétfőn megyek dokihoz,szerintem megemlítem neki,addig is b6 valamennyit enyhít rajta:-)
2009. máj. 22. 17:19
 4/8 A kérdező kommentje:

èn kulfoldon èlek ès mikor a b6 ot kèrtem a gyogyszertàrba azt a karkotot adta

nem s egit

homeopàtia sem s egit

csutortokon megyek ujra a dokihoz

2009. máj. 22. 17:41
 5/8 anonim ***** válasza:
Előző vok,itt olvastam az előbb hogy citromos vizet szoktak inni rosszullétre,szerintem én is kipróbálom,veszíteni nem veszítek semmit!(Egy ujjnyi citromlé többi víz)Remélem segít!A dokinak azért említsd meg te is szerintem.
2009. máj. 22. 17:53
 6/8 anonim ***** válasza:
Szia!Mentolos rágó v. cukorka,jéghideg kóla kortyonként,gyömbéres üdítő (kinley).
2009. máj. 22. 20:26
 7/8 anonim ***** válasza:
en hiaba ettem barmit szörnyü hanyingerem volt,amint szedni kezdtem a B6 vitamint masnaptol teljesen elmult.neked is azt kellene,hasznalni fog.
2009. máj. 23. 09:28
 8/8 A kérdező kommentje:

1 hèt mulva repulok haza akkor felspàjzolok a b6bol otthon

de lehet addigra el is mulik:)

remèlem!!!

2009. máj. 23. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!