Mit tegyek? Folyton hányingerem van és hányok is. Minden szagtol rosszul vagyok10. hétben vagyok nincs erom
Figyelt kérdés
2009. máj. 22. 17:03
1/8 anonim válasza:
Ha tobb mint otszor hanysz egy nap akkor surgosen menj el az orvoshoz,de amugy is ra lehet kerdezni,nehogy kiszaradj.
2/8 A kérdező kommentje:
ma3szor hànytam de utànna mindig jobb ès tudok inni meg enni is
csak aztàn m,egint hànyok
2009. máj. 22. 17:14
3/8 anonim válasza:
Én is így vagyok,bár még csak 8 hetes kismami vok.Semmit nem kívánok,mindentől felfordul a gyomrom,ma meg főleg lehet valami front van.Én is jobban leszek hányás után.Én hétfőn megyek dokihoz,szerintem megemlítem neki,addig is b6 valamennyit enyhít rajta:-)
4/8 A kérdező kommentje:
èn kulfoldon èlek ès mikor a b6 ot kèrtem a gyogyszertàrba azt a karkotot adta
nem s egit
homeopàtia sem s egit
csutortokon megyek ujra a dokihoz
2009. máj. 22. 17:41
5/8 anonim válasza:
Előző vok,itt olvastam az előbb hogy citromos vizet szoktak inni rosszullétre,szerintem én is kipróbálom,veszíteni nem veszítek semmit!(Egy ujjnyi citromlé többi víz)Remélem segít!A dokinak azért említsd meg te is szerintem.
6/8 anonim válasza:
Szia!Mentolos rágó v. cukorka,jéghideg kóla kortyonként,gyömbéres üdítő (kinley).
7/8 anonim válasza:
en hiaba ettem barmit szörnyü hanyingerem volt,amint szedni kezdtem a B6 vitamint masnaptol teljesen elmult.neked is azt kellene,hasznalni fog.
8/8 A kérdező kommentje:
1 hèt mulva repulok haza akkor felspàjzolok a b6bol otthon
de lehet addigra el is mulik:)
remèlem!!!
2009. máj. 23. 15:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!