Meg lehet-e úszni a első trimeszterét (mert ugye akkor jellemző a reggeli rosszullét? ) hányás nélkül? Vagy esetleg csak egy kis gyomorégéssel és étvágytalansággal?
Ahány terhesség, annyi féle... Nekem folyamatosan hányingerem volt, de hányni nem tudtam, még szándékosan se. Hál'Isten kezd múlni és vele együtt az étvágyam is kezd visszatérni :) Nekem a limonádé jött be, gyakorlatilag egész nap azt iszom. Ezt mindenkinek magának kell kikísérleteznie :)
12hkm
Szia!
Nekem mar van egy 2 es fel eves kisfiam es most probalkozunk a kistesoval (ez az elso honap).
En is elore felek mar.
A fiammal a 14.hetig reggeltol estig hanyingerem volt,emelyegtem,minden szagtol rosszul voltam. Viszont egyszer sem hanytam.
Nagyon-nagyon orulnek neki ha most nem lenne ilyen durva mert a kisfiamnak meg ferjemnek muszaly lesz foznom meg etelt keszitenem. Raadasul gyengenek ereztem magam,nagyon.
Remelem megadatik a kivansagom:)
Utolso valaszolo vagyok.
Nekunk is osszejott egybol a baba,mar 12 hetes terhes vagyok.
Most sokkal rosszabbul vagyok(voltam) mint a fiammal.
Mar jobb egy kicsit de meg mindig nem mult el teljesen. Ja es most egyszer hanynom is sikerult.
Orulok Kerdezo,hogy te megusztad nagyobb kellemetlensegek nelkul.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!