Mi az a progreszteron mérés, azt hogy csinálják?
Szia!
Orvosa válogatja mennyit adnak, de járj olyan orvoshoz akiben megbízol és bízd rá a teljes terhességed.
Nincs szerintem olyan téma amiben két orvos egyetértene főleg nem gyógyszer terén.
Nekem 3*1 kellett szednem, majd így már a 12 hét fele 2*1 naponta. Utána azt mondta az orvos hogy leállunk vele mert nincs értelme.
amúgy meg sok helyen olvastam a 3*2 adagolást.
a babádnak meg ne aggódj nem lesz tőle baja. Csak azt segíti a gyógyszer hogy babó erősen kapaszkodjon.
Szép babavárást
En is kulfoldon vagyok (Anglia). A progeszteron szintet a veredben tudjak meghatarozni. Ezt onnan gondolom, hogy elkezdtem barnazni, bementem a korhazba es progeszteron tartalmu huvelykupot kaptam. Nekem napi 4-et kellett felhelyeznem. Hasonlo hatasa van mint a te gyogyszerednek csak ez kup volt es it Crinon-nak hivjak. En 4 naponta kellett vervetelre menjek (ketszer) mert valamit neztek a veremben es en arra gondolok, hogy biztosan ez a progeszteron volt, hogy hasznal-e a gyogyszer. Mindig kellett vervetel utan varnom kb 20 percet a varoban es jott ki a noverke mondta, hogy mehetek haza minden rendben en meg hittem neki es tettem a dolgom. Aztan lecsokkentettek a kupot napi kettore. Ekkor egymas utan ket nap kellett mennem vervetelre aztan tobbet nem. Nallam az NHS (= SZTK) korhazban csinaltak azon a reszlegen ahova ultrahangra kell menni. Azt viszont nem tudom, hogy te hol elsz es, hogy ott is ugyanigy van.
En repultem 8 hetesen de semmi gond nem lett belolle. Egy penteki nap repultem haza Magyarorszagra 2 es fel ora es hetfon meg vissza.
Boldog babavarast neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!